Skal du med til festen?

Ansøgningsfristen er overskredet. Tak for din interesse.

Listening Party er en forestilling, eller nærmere en fest på scenen, og dens værter er en gruppe lokale teenagere. Hvis du er mellem 12 – 19 år kan du blive en af dem!

På scenen skal I blandt andet præsentere jeres yndlingsmusik, og gennem musik og dans fortælle om jeres tanker og drømme om livet. Sammen fejrer I hinanden og teenageårene, og I støtter hinanden, når det er svært. Scenen er jeres, ordene kommer fra jer, dansen er jeres egne – I har magten og bestemmer, hvad der er vigtigt at fortælle på scenen.

Listening Party havde premiere i Reykjavik på Island i efteråret 2017 med en gruppe islandske teenagere. Nu rykker forestillingen til København, hvor vi i Dansehallerne satser på at få loftet til at lette i KoncertKirken på Nørrebro! Forestillingen eller festen skabes i tæt samarbejde mellem Dansehallerne og den professionelle koreograf Ásrún Magnúsdóttir og dramaturgen Alexander Roberts, der begge har stor erfaring med at arbejde med unge.

Invitation til Listening Party
Dansehallerne søger 30 teenagere mellem 12 – 19 år, der bor i København og omegn, og som har lyst til at tage del i festen, og være værter i Listening Party. Du behøver ikke have danseerfaring for at deltage, men du skal have lyst til at udtrykke dig gennem bevægelser, være teenager og medbringe en sang/et musikstykke, der får dig til at føle noget specielt. Måske er den din yndlingssang. Måske er det en sang, der gør dig ked af det. Måske gør den dig glad, og giver dig lyst til at danse eller måske minder den dig om din bedste ven eller far.

Dansehallerne tilbyder et sjovt og spændende forløb, hvor du kan udvikle dine kompetencer indenfor scenekunst sammen med andre unge. Du vil også få rig mulighed for sparring med professionel koreograf som guider dig igennem hele forløbet. Som medvirkende vil du også modtage et honorar på 1000 kr.

Hvad forventer vi af dig?

Som vært i Listening Party forventer vi:

  • At du har mod på og lyst til at stå på scenen sammen med en gruppe andre festglade teenagere og synge, danse og lytte til musik.
  • At du er engageret og har ”ja-hatten” på.
  • At du møder op til tiden og til alle workshops.
  • At du kan deltage i en introworkshop d. 24. februar 2020 kl. 17.00-20.00, prøver på hverdage i perioden d. 9.-13. marts 2020 kl. 17-20 på Nørrebro, og at du har mulighed for at stå på scenen d. 14.-15. marts 2020, hvor forestillingerne (4 forestillinger i alt) løber af stablen.

Sådan ansøger du

For at komme med til festen, skal du lave en video (max 2 min), hvor du fortæller lidt om dig selv, din motivation for at være med i forestillingen og præsentere den sang, du gerne vil tage med til festen. Hvordan du vil filme videoen, er op til dig – kun fantasien sætter grænser. Ansøgningerne skal indsendes SENEST d. 17. februar 2020.

KLIK HER FOR AT SENDE DIN ANSØGNING

Hvis du ikke har mulighed for at lave en video kan du sende en mail til mhm@dansehallerne.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv, din motivation for at være med i forestillingen, samt navnet på den sang, du gerne vil tage med til festen. Husk også at oplyse dit navn, alder, mobilnummer, samt hvilken by du bor i.

Marta deltog i Listening Party i Reykjavik på Island i 2017. Her fortæller hun mere om oplevelsen.