Om Projektcentret
Projektcentret er Dansehallernes resurse for støtte til projektudvikling for koreografer og dansere i Danmark.

Projektcentret er centralt placeret i det koreografiske miljø i Dansehallerne og er en vigtig aktør som uafhængig og neutral rådgiver på området såvel lokalt, nationalt som internationalt.

Projektcentret understøtter udviklingen i miljøet ved at tilbyde individuel rådgivning og vejledning til koreografer og andre aktører inden for den nye koreografiske performative kunst samt faciliterer workshops, møder, netværk og andre platforme.

Projektcentret agerer som tillidsfuld sparringspartner og tilbyder administration og rådgivning med udgangspunkt i den enkelte kunstners behov.

Projektcentret samler og deler resurser på området til gavn for hele miljøet, agerer som operatør på opgaver og deltager som partner i nationale og internationale netværk, fora og projekter.

Projektcentret finansieres af midler fra Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst med en årlig bevilling. Projektcentret har eksisteret i sin nuværende form siden 2005.

Kontakt
Du er velkommen til at kontakte Projektcentrets medarbejdere hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger.

Lonetilweb

Lone Vibe Pedersen
Mail: lvp@dansehallerne.dk / telefon 33 88 80 07

Lone har været ansat i Projektcentret siden oktober 2013 og er oprindelig uddannet sceneinstruktør og dramaturg. Lone har tidligere arbejdet som administrator på Forsøgsstationen og har stor erfaring med egne teaterproduktioner og undervisning på teaterskole.