Om Projektcentret
Projektcentret er Dansehallernes resurse for støtte til projektudvikling for koreografer og dansere i Danmark.

Projektcentret er centralt placeret i det koreografiske miljø i Dansehallerne og er en vigtig aktør som uafhængig og neutral rådgiver på området såvel lokalt, nationalt som internationalt.

Projektcentret understøtter udviklingen i miljøet ved at tilbyde individuel rådgivning og vejledning til koreografer og andre aktører inden for den nye koreografiske performative kunst samt faciliterer workshops, møder, netværk og andre platforme.

Projektcentret agerer som tillidsfuld sparringspartner og tilbyder administration og rådgivning med udgangspunkt i den enkelte kunstners behov.

Projektcentret samler og deler resurser på området til gavn for hele miljøet, agerer som operatør på opgaver og deltager som partner i nationale og internationale netværk, fora og projekter.

Projektcentret finansieres af midler fra Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst med en årlig bevilling. Projektcentret har eksisteret i sin nuværende form siden 2005.

Kontakt
Du er velkommen til at kontakte Projektcentrets medarbejdere hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger.

 


Patrick Ian Renton
Mail / pir@dansehallerne.dk
Tlf / 33 88 80 09

Patrick har været ansat i Projektcentret siden januar 2019 og er oprindelig uddannet bogholder. Patrick har tidligere været ansat i et eksternt bogholderi og har en bred kendskab til regnskab og administration indenfor mange forskellige brancher.

Anne Mai Slot Vilmann
Mail / asv@dansehallerne.dk
Tlf / 93 63 42 90

Anne Mai er ansat som projektleder i Projektcentret siden september 2019. Anne Mai er uddannet dramaturg fra Teater- og performancestudier på KU og har tidligere været ansat som producent, dramaturg og projektleder både i det etableret og det frie scenekunst-miljø.