Bliv medlem af KLUB DH – For alle os der elsker dans!

Vi tror på, at den gode kunstoplevelse gør en forskel og sætter nye tanker og følelser i spil og måske endda er med til at ændre måder, man ser sig selv eller sin omverden og omgivelser på.

Målet med KLUB DH er at sikre, at du altid har muligheden for at få adgang til nogle af vores oplevelser til en særlig god pris. Samtidig giver et KLUB medlemskab også en række andre fordele, som er værd at tage med.

Du får 

  • Særkampagner på udvalgte forestillinger – spar op til 50%

Meld dig ind i KLUB DH allerede i dag – det er ganske gratis!

Har du tilmeldt dig, og er dit kort endnu ikke kommet, så skriv til os på info@dansehallerne, så sender vi et nyt til dig. Skriv navn, adresse og tlf.nr.

Ris og ros
Vi vil altid gerne have ris og ros, så send endelig en mail til os, så vi hele tiden kan blive bedre. klub@dansehallerne.dk

Det med småt:
Vi sender dit medlemskort til dig med posten. Når du tegner et medlemskab, giver du Dansehallerne mulighed for at sende dig nyhedsbreve, serviceinformation og relevante tilbud til dig via mail, sms og almindelig post. Medlemskortet er personligt, må kun benyttes af kortholderen og skal forevises på forlangende. Der tages forbehold for ændringer i aftalen og rabatordningerne.

Dansehallerne behandler naturligvis dine oplysninger fortroligt og deler dem ikke med tredje part. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemskab ved at sende en mail til info@dansehallerne.dk eller ringe på 3388 8000.
Medlemskabet er gratis.