Kedelhuset Foto / Anne Mette Berg

I Dansehallerne arbejder vi intensivt på at udvikle vor organisation og vort arbejde, således at vi på bedste måde kan fungerer som en samlende hub for kunstnere, som arbejder med koreografi og for et bredt og mange facetteret publikum. Vi skal understøtte kunstnernes behov for kollegiale møder, kompetenceudvikling, kunstnerisk produktion og forskning samt publikums behov for kunstneriske erfaringer og oplevelser.

Sæson 2016/17 var Dansehallernes sidste tid i den hvide bygning, Tap E i Carlsberg Byen. Siden 2009 har Dansehallernes utallige forestillinger og events inviteret publikum indenfor til nærværende øjeblikke på de tre scener og til tider rundt i hele den imponerende, store bygning. Det har været en fantastisk ramme og samlingssted i Carlsberg Byen igennem de sidste otte år. I sæson 17/18 tog vi hul på et nyt spændende kapitel i Dansehallernes historie.

Dansehallernes administration har siden midt sept. 2017 været på Regnbuepladsen 7, København V og fra 6. juni 2019 på H.C. Andersens Boulevard 25, 3. Kbh V.

Mens der arbejdes på at finde en ny permanent placering, forsætter alle vores aktiviteter, forestillinger, talks og events i samarbejde med en række markante og spændende kunstinstitutioner, partnere og venues i København – og i hele landet.

Dansehallerne skal som national platform indtage en ledende rolle indenfor dans og koreografi i Europa.