Kedelhuset Foto / Anne Mette Berg

I Dansehallerne arbejder vi intensivt på at udvikle vor organisation og vort arbejde, således at vi på bedste måde kan fungerer som en samlende hub for kunstnere, som arbejder med koreografi og for et bredt og mange facetteret publikum. Vi skal understøtte kunstnernes behov for kollegiale møder, kompetenceudvikling, kunstnerisk produktion og forskning samt publikums behov for kunstneriske erfaringer og oplevelser.

Sæson 2016/17 har været Dansehallernes sidste tid i vores nuværende hvide bygning, Tap E i Carlsberg Byen. Siden 2009 har Dansehallernes utallige forestillinger og events inviteret publikum indenfor til nærværende øjeblikke på de tre scener og til tider rundt i hele den imponerende, store bygning. Det har været en fantastisk ramme og samlingssted i Carlsberg Byen for den koreografiske scenekunst igennem de sidste otte år.
Nu tager vi hul på et nyt spændende kapitel i Dansehallernes historie. Nye muligheder åbner sig, og vi vil i det kommende år sprede aktiviteter ud over hele København, rundt om i Danmark og i andre lande.

Dansehallernes administration kommer fra midt september 2017 og resten af sæson 2017/18 til at være på Regnbuepladsen 7, København V. Alle vore aktiviteter, forestillinger, talks og events vil i 2017/18 foregå rundt omkring i København i samarbejde med en række markante og spændende kunstinstitutioner, partnere og venues – samt forsat rundt omkring i hele Danmark.

Dansehallerne skal som national platform indtage en ledende rolle indenfor ny koreografisk scenekunst i Europa.