Aktiviteter

Tiny Dancer

YEM og LABORATORIE i Haderslev

For de 2½ – 6-årige

Kunstnerduoen Tiny Dancer præsenterer ’YEM’, en interaktiv danse- og musikforestilling. Vi er på en rejse med en masse bagage – men hvad har vi i kufferterne? Vores hjem?  Hvad vil det sige at føle sig hjemme? Og hvordan kan vi som gruppe føle os hjemme sammen?

Hent forestillingsbeskrivelse og praktisk info til den interaktive danseforestilling

Hent forestillingsbeskrivelse og praktisk info til den interaktive danseforestilling og laboratorie

Mød kunstnerne før I får besøg – via deres VIDEOHILSEN

Mere om de medvirkende kunstnere

Mette Møller Overgaard (DK), dansekunstner, der fokuserer sin koreografiske praksis i projekter, hvor deltagernes fysiske, sociale og kreative oplevelser er centrale. Hun arbejder i krydsfeltet mellem forskellige kunstarter og ofte stedsspecifikt og har stor erfaring med undervisning og projekter for de yngste.

David Navndrup Black (DK/UK), lydkunstner, der centrerer arbejdet omkring bevægelse og teknologi. Han samarbejder med andre faggrupper på projekter, der giver nye sensoriske oplevelser af kendte steder og anvender percussion og teknologi til at skabe forskellige lydoplevelser for og med børnene.

Foto: Emilie Søgaard

KORA
Med KORA leverer Dansehallerne en palet af kvalificerede, relevante og inspirerende dansebesøg på institutioner, hvor små teams af professionelle kunstnere møder børn og unge og deres voksne i medskabende forestillinger.
KORA har kunsten som hjerte og tager afsæt i Dansehallernes overbevisning om, at børn og unge har krav på og behov for at møde den i deres hverdag. Dans og koreografi kan bidrage til at udvide børns og unges horisonter for, hvordan man kan agere i verden og dermed være væsentlige, sanselige indspark til identitetsdannelsen
Mere info

21. – 25. juni

Haderslev kommune