Aktiviteter

Fanclub (DK/SE/NO)

WOWOWOW

> kollektiv > samvær > fællesskab > netværk > autonomi> tilstedeværelse > komposition > selskab > arbejde > verden > ord > gruppering > deling > utopi > lag > pluralisme > samarbejde > forbundenhed > placering >

WOWOWOW er et samarbejde mellem danserkollektivet Fanclub og koreograf Quim Bigas (ES), en undersøgelse inden for og omkring kollektivitet, i tæt forbindelse mellem performere og publikum.

WOWOWOW er plads for refleksion omkring kollektiv(et). Et sted hvor et sæt billeder fremkaldes og forsvinder. En samling handlinger og flygtige udsagn. En radikal måde at indgå i en struktur ud fra et perspektiv af konstant tilstedeværelse og relation. Du. Vi. Os.

WOWOWOW foreslår en visualisering af “vores” bevægelse som en måde at udfolde en samling, en økologi af ting, hvor visse aspekter af selvet kommer til spil som en måde at udløse forskellige lag af relationer, der finder sted i de øjeblikke vi tale om “os”. Et stort, omend lille bitte – os.

Fanclub (DK/SE/NO) er et danserskollektiv der inviterer kunstnere de finder fascinerende i forskellige samarbejder. I 2010 kom Andrea Deres, Carolina Bäckman, Ellesiv V. Selseng og Sofia Karlsson sammen med et ønske om at udfordre arbejdsformer inden for dansk dansekunst. I dag ser de sig selv som en kollektiv i løbende udvikling, der samarbejder med mennesker fra forskellige genrer med et ønske om at udforske strukturer rundt og inden for kunstformen samt deres rolle som dansere og selvproducerende kunstnere. Deres arbejde spænder fra større og mindre sceneproduktioner, videokunst, events, koncerter, delingsstrukturer og skriveritualer.

www.fanclubdance.com

Quim Bigas Bassart (ES) er en kunstner, der arbejder inden for koreografi, performancekunst, information og uddannelse. Hans interesse for dans ligger i koreografien, konversationen, øvelsen og mødet. Arbejdsmæssig tenderer han at fokusere på bevægelsesforskning, sociale interaktioner og informationsprocedurer. Hans værker er meget forskelligartede, placerede omkring en nysgerrighed og aktivering af blikket, ideen om oplevelse, nutiden, performativitet og engagement i et kunstnerisk miljø. Quim bor for tiden mellem København og Barcelona, hvor han udvikler sit eget arbejde, samt samarbejder med andre kunstnere og faciliterer sessioner i koreografi som en del af det faste personale ved Statens Scenekunstskole i København.

www.quimbigas.com

SÆRARRANGEMENTER
2/3 kl. 21-23 – Premierefest med DJs fra Kapow collective

4/3 kl. 21 – Koncert med Sandra Boss & Katinka Fogh Vindelev (30-60 min.)

5/3 kl. 21 – Eksistensfilosofisk Akademi med Jon Auring Grimm og Stine Zink Kaarsgaard

(Varighed: 30-60 min.)

>> alle med en billet til WOWOWOW (uanset dag) er velkomne.

Se mere om særarrangementerne her

Credits
Produktion: Fanclub
Koreografi: Quim Bigas
Dans: Andrea Deres, Carolina Bäckman, Sofia Karlsson, Ellesiv V. Selseng, Quim Bigas
Grafisk design: Jacob Grønbech Jensen
Tekniker: Filip Vilhelmsson
Produktionsassistent: Gry Raaby

Støttet af: Statens Kunstfond, Dansehallerne
Residens: Dansstationen, L’animal a l’esquena

Spillested: Koncertkirken, Blågårds Pl. 6A, 2200 København N

Varighed: 60 min.

2. + 4.-7. marts kl. 19:30

Koncertkirken

40 - 125,- + gebyr