Aktiviteter

Sophia Mage

Vibrant Matter

Køb billetter

I en seance mellem elektronisk live-lyd, kroppe og flere visuelle lag, bliver publikum gennem denne lyd- og lysinstallation vidne til et vibrerende drømmelandskab.

På en utopisk scene bevæger 4 dansende kroppe sig til lysets og lydens mange forskellige lag og rytmer og danner en skulpturel mutation mellem krop, materiale og narrativ. I vibrerende og kolliderende bevægelser bliver kroppe til masse. Forbundet. I KoncerKirken i en eksperimenterende koncert, danseforestilling, lyd- og lysinstallation.

Vibrant Matter er et samarbejde mellem koreograf Sophia Mage, visuel kunstner Laura Rathschau og komponist og lydkunstner SØS Gunver Ryberg.

Sophia Mage er en dansk/amerikansk koreograf bosat i København, uddannet ved Statens Scenekunst Skole i 2013.
Efter at have opnået en BA i Statskundskab og arbejdet i mange med NGO i California, flyttede Sophia Mage til Europa for at studere på Statens Scenekunst Skole. Hun har siden da kreeret og koreograferet flere soloer og ensembleværker og har selv danset pg performet for flere andre koreografer.
Sophia Mages arbejde ligger i mødet mellem kunstens materiale og dansens uendelig muligheder gennem bevægelse og krop. Koreografierne udfordrer og udforsker kroppens muligheder og hvordan disse kan manifestere og transformeres sig og bryde med scenekunstens rammer.
Sophia Mages arbejde er oftest kendetegnet ved modsætningen mellem nærhed og fremmedgørelse i et forsøg på at udfolde kompleksiteten i en sammensat krop.

Credits:

Koncept og koreograf: Sophia Mage
Scenograf / Visual Artist: Laura Rathschau
Lydkunstner / Komponist: SØS Gunver Ryberg
Dansere: Charlotte Petersen // Hilde Ingeborg Sandvold // Sophia Mage // Klara Utke Acs
Lysdesign: Hackstage, Rune Abro and Michel Winckler-Krog
Kostumedesigner: Laura Rathschau
Dramaturg: Quim Bigas Bassart

Hvor: Koncertkirken, Blågårdsplads 6A, 2200 København N
Hvornår: 11 + 12. oktober 2021, kl. 20.00
Varighed: ca. 60 min.

Foto: Rune Abrohxs