Aktiviteter

Dansehallerne / Dans for Børn

UPPERCUT DANSETEATER på turné i Skanderborg

BODY PARTS

For elever i 0. – 3. klasse

I oplever uddrag af BODY PARTS en danseforestilling om at møde sig selv i mørket og komme ud på den anden side, i Uppercut Danseteaters helt særlige fusion af moderne dans og breakdance.

To søskende må  i BODY PARTS finde balancen mellem fantasi og virkelighed på en legende rejse gennem natten, der både er spændende og lidt skræmmende, men mest af alt sjov!

I dansebesøgets laboratorie er elever og lærere med på gulvet. Her udforsker vi gennem bevægelser kontraster mellem frygt og glæde samt leg og alvor. Vi bruger fantasiuniverset fra forestillingen som inspiration – som går fra soveværelset ud til junglens dyr og tilbage gennem den dybe skov. I processen arbejder vi bl.a. kreativt i par og afprøver færdigheder fra både moderne dans og break dance.

Dans for Børn
Dans for Børn er en ordning for kommuner i hele landet, hvor børn og unge møder dans både som en kunstform og som en æstetisk aktivitet. Med kombinationen af dans for og med får deltagerne indsigt i dansens udtryk og proces. Læs mere om Dans for Børn her.