Aktiviteter

Fors Works (SE/DK)

UNTZ

Et todelt socio-koreografisk værk, som samler sig omkring begreberne techno, rave og det fluorescerende.

Lyden af det pulserende technobeat der fylder rummet i kombination med stroboskoplys på dansegulvet. Tag med ind i en fascinerende blotlæggelse af techno-rave-kulturen. Giv dig hen til et kraftfuldt møde mellem krop og forsvinden, lys og mørke, stilstand og bevægelse, organiske blink og eksponeret eksistens. ”UNTZ” er et besættende og neonfarvet billedmaleri, hvor dansen presses ud i de yderste kroge af det fysisk mulige. Forestillingen skabes af Fors Works og er koreograferet af Martin Forsberg.

Som koreograf er han internationalt anerkendt for sine hypermodernistiske danseforestillinger, der hele tiden udfordrer betydningen af tid og sted, det regelbundne og det overskridende.

Pressen skrev:

Information / “Nogle ‘ teaterforestillinger’ skal opleves med andre sanser end synet. De skal mærkes. Sådan en performance er nyeste skud på stammen af Aarhus Teaters Studio-eksperimenter. ‘ Untz – Untz – Untz’ tager publikum med på en historisk og sansemættet rejse ind i technomusikken. … Untz – Untz – Untz er så absolut en alternativ teateroplevelse. For nogen en introduktion til en helt ukendt verden, for andre måske et glædeligt gensyn.”

8000.dk / “Det var en god oplevelse, som med fordel kunne have varet hele natten, hvis man har lyst til at danse sig fri af undertrykkelsen”

Ungtteaterblod.dk / “forestillingen flytter sig fra foredraget til at vi som publikum lukkes ind i et afskærmet rum med strobelys og hårdtslående beats; her fordyber Nastia Ivanova sig fuldkommen i technoen med imponerende vridninger af sin krop og med en indtagelse af dansegulvet i en energi-eksplosion, der er til at tage at følge på.”

Scenekanten.com / “En forestilling om techno-rave-kulturen…really? Altså mekaniske rytmer der er gået i selvsving, blinkende lys der gør dig svimmel, knæklys og alkohol. I en flot gammel kolos som Aarhus Teater? … Gennem noget som faktisk er ret simpelt – et oplæg og et dansegulv – blev vi vist, hvordan vi nogle gange skal opleve for at forstå og gøre det ukendte kendt.”

Credits
Medvirkende: Nastia Ivanova
Koreograf: Martin Forsberg
Lyddesigner: Mitja Nylund
Lysdesigner: Kim Glud
Scenografi & Kostume: David Gehrt
Producent: Marie Schulz
Dramaturg: Tine Voss Ilum
Fotograf: Christian Bang

Co-produktion med Dansehallerne, Aarhus Teater og NorrlandsOperan.
Støttet af Statens Kunstfond.

Spillested: KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg (500 meter fra Flintholm st.)

Varighed: ca. 90 min. inkl. pause

kl. 19

KU.BE

40 - 125,- + gebyr