Aktiviteter

Taneli Törmä, Location X / CHOREOGRAPHY IN ACTION

Udvalgte film

FILMVISNING /
Kurateret af Taneli Törmä, Location X

En del af programrækken CHOREOGRAPHY IN ACTION

Mere information om filmprogrammet denne aften følger snarest.

Om LOCATION X
LOCATION X er skabt af Taneli Törmä i 2011 og producerer internationale  danse- og videoværker, som bryder grænserne mellem dans og performancekunst.
Taneli producerer konceptuelle projekter for scene og stedspecifik performance i samarbejde med forskellige kunstnere.
Location X forsøger hele tiden at skabe nye udfordringer. Hvert nyt sted er en kilde til inspiration – uanset om det er til scene eller stedspecifik performance.
LOCATION X har lavet flere internationale samarbejder på filmprojekter siden 2012 i Finland, Grækenland, Canada, Norge, Tyskland, Frankrig, Estland, Belgien og Danmark. Taneli Törmä and Constantin Georgescu har i løbet af årene modtaget flere internationale dansefilm-priser.
www.tanelitorma.com

Konceptet CHOREOGRAPHY IN ACTION
Dansehallerne præsenterer møder mellem tilknyttede kunstnere og gæster fra Dansehallernes programmer og forestillinger – alle indenfor feltet koreografisk scenekunst. Ny kunstner hver mandag. Kunstnerne deler på disse mandagsmøder deres tanker om kunstnerisk arbejde via samtaler, installationer, forestillinger eller film.
Programmet foregår på engelsk og er åbent for alle, der er interesseret i at opleve ny koreografisk performativ kunst gennem intellektuelle og fysiske oplevelser.
Der er fri entré.

Kunsthal Charlottenborg
Programmet foregår i Charlottenborg Art Cinema, Kunsthal Charlottenborg, som er en af Dansehallernes samarbejdspartnere, og er vært for Dansehallernes faste mandagsprogram.

kunsthalcharlottenborg.dk/

 

Hvornår / kl. 19-21

Hvor / Kunsthal Charlottenborg, Nyhavn 2, København K

Fri entré

Taneli Törmä fra filmen Black Side