Aktiviteter

Boaz Barkan & Xiri Tara Noir / CHOREOGRAPHY IN ACTION

TO MOVE WITH OR AGAINST

DIALOG / Boaz Barkan (IL), Xiri Tara Noir (EN/ES)
Del af programrækken CHOREOGRAPHY IN ACTION

Koreografi er evnen til at lade enhver aktivitet generere potentiale.
Hvordan aktiverer vi som koreografer bevægelse, og kan koreografi være en anden måde at tænke på hvad angår politiske handlinger.

Mød koreograferne Xiri Tara Noir og Boaz Barkan i en åben debat om, hvad koreografi er i dag, og om hvordan deres praksis sigter mod at aktivere engagement og deltagelse.

Xiri Tara Noir er en uafhængig aktivist, performance kunstner og koreograf. I sin koreografiske praksis undersøger hun grænserne, der adskiller akademisk research fra vores hverdagsbevægelser og praksis. Inden for en variation og udveksling af sociale roller
udforsker hendes arbejde grænser og hierarkier mellem “kunstner” og “publikum” og mellem hvad det betyder at observere eller deltage i en begivenhed.
xiritaranoir.wordpress.com

Boaz Barkan er koreograf, performer og praktiserende inden for dans, performance og somatisk praksis. Hans fokus er på bevægelse og kropsliggørelse som fælles medie for kunstnere, publikum og samfund.
boazbarkan.com


CHOREOGRAPHY IN ACTION

Dansehallerne præsenterer møder mellem tilknyttede kunstnere og gæster fra Dansehallernes programmer og forestillinger – alle indenfor feltet koreografisk scenekunst.
Ny kunstner hver mandag igennem hele sæsonen. Kunstnerne deler på disse mandagsmøder deres tanker om kunstnerisk arbejde via samtaler, installationer, forestillinger eller film.
Programmet foregår på engelsk, og det er primært henvendt til branchen er dog åbent for alle.
Der er fri entré.

Kunsthal Charlottenborg
Programmet foregår i Charlottenborg Art Cinema, Kunsthal Charlottenborg, som er en af Dansehallernes samarbejdspartnere, og som er vært for Dansehallernes faste mandagsprogram.

kunsthalcharlottenborg.dk/

Varighed: Varighed / 2 timer

Hvornår kl. 19-21

Hvor / Kunsthal Charlottenborg, Nyhavn 2, København K

Fri entré