Aktiviteter

Tiny Dancer i Kalundborg

OBS! Flyttes til senere dato

YEM af TINY DANCER

For de 3 – 6 årige

YEM er en interaktiv danse- og musikforestilling for børnehavebørn.

Kunstnerne fra TINY DANCER skaber et interaktivt rum, hvor dans, koreografi, lyd og fantasi er i centrum. Vi er på en rejse med en masse bagage – men hvad har vi i kufferterne? Vores hjem? Hvad vil det sige at føle sig hjemme? Og hvordan kan vi som gruppe føle os hjemme sammen?

Vi ser på dans og rejser ind i forskellige lydlandskaber. Vi skaber musik med vores bevægelser. Vi sætter bevægelse på tanker, følelser og indre billeder om temaet ”hjem”. Alt kan ske, når vi bygger sammen.
Mere info

TINY DANCER spiller i børnehaver i Kalundborg den 20. april + 23.-24. april 2020

 

KORA
Med KORA leverer Dansehallerne en palet af kvalificerede, relevante og inspirerende dansebesøg på institutioner, hvor små teams af professionelle kunstnere møder børn og unge og deres voksne i medskabende forestillinger.

KORA har kunsten som hjerte og tager afsæt i Dansehallernes overbevisning om, at børn og unge har krav på og behov for at møde den i deres hverdag. Dans og koreografi kan bidrage til at udvide børns og unges horisonter for, hvordan man kan agere i verden og dermed være væsentlige, sanselige indspark til identitetsdannelsen
Mere info