Aktiviteter

Dance Force 40+

The ‘I’ Koncept

Gennem dans undersøger The I Koncept en række almenmenneskelige temaer, der starter med bogstavet “I” som f.eks. Identitet, Illusion, Intimitet, Ideal. Det bliver til forskellige værker, som alle blander sanselige bevægelser med det emotionelle og humoristiske i en søgen efter skønheden ved det ufuldstændige menneske.

Dance Force 40+ har inviteret anerkendte og innovative koreografer fra Danmark og udlandet til at mødes med deres erfarne dansere. Alle er over 40.

Med The I Koncept ønsker Dance Force 40+ at bidrage til et mangfoldigt kropsligt udtryk på scenen og sætte fokus på alderens uudforskede muligheder.

Gratis debatseminar med Dance Force 40+
14. juni kl. 16 i Dansekapellet: Bevægelse og krops-udtryk i forhold til at blive ældre.

Credits
Kunstnerisk leder: Carina Raffel

Medvirkende: Camilla Stage (DK), Tomomi Yamauchi (J), Reidar Sjøset (N), Gaute Grimeland (N), Dorte Persson (DK), Anne Claire Theissen (DK/F), Maria Naidu (SE), Jean Hugues Miredin F/DK, Marie Brolin Tani (SE), Carina Raffel (DK)

Koreografer: Jeremy Nelson (UK), Luis Lara Malvacias (VEN),
 Jan Martens (NED), 
Camilla Stage (DK),
 Jean Hugues Miredin (F/DK)

Husk, at du kan købe et festivalpas til kun 300,- med fri adgang til alle forestillinger på Det Frie Felts Festival i perioden den 10. – 21. juni 2015, så længe der er billetter.
Adgang med festivalspas forudsætter at der er ledige pladser til forestillingen. Når du køber festivalpasset er du samtidig med til at støtte alle kunstnere, der deltager på festivalen.

Når du har købt festivalpasset, modtager du en kode, som du kan booke billetter til de ønskede forestillinger med.

Varighed: 90 min. inkl. pause

17. juni kl. 19.30, 18. juni Kl. 18.30

Store Scene

80,-

The i Konsept