Aktiviteter

Fabio Liberti (DK/IT) / Den Frie Udstillingsbygning

Solo for Real

En prisbelønnet solo der følger en mands rejse ind i sit eget sind, fanget i et tomrum mellem nutid og fortid. En sindslidendes sårbare ensomhed og indre kamp for at finde ro i sit hoved og sin krop, en kamp som nærmest bliver en umulig besættelse.

Antallet af mennesker der lider af mentale eller adfærdsmæssige lidelser er stigende – trods det forbliver det stadig tabu i vores moderne samfund. De der har sådanne lidelser anses stadig som mindre stærke og knap så velfungerede individer. Imens de kæmper med deres lidelser oplever de ofte ensomhed og isolation.

Performer / Jernej Bizjak
Koreograf / Fabio Liberti
Musik / Benjamin Clementine
Tekst / Samuel Beckett
Premiere / Ved Hannover International Choreography Competition, juni 2016

Solo for Real vandt
første pladsen ved en koreografkonkurrence ved Skopje Danslab 2017 under Skopje Dance Fest i Makadonien og fik pris som andet bedst værk ved Solo Dance Contest 2017 under Gdansk Dance Festival Festival i Polen.

Værket er en del af Dansehallernes CLOSE ENCOUNTERS, der over fem dage byder på nærværende, udfordrende oplevelser, der præsenteres i Den Frie Udstillingsbygning.

Om Fabio Liberti
Han er uddannet ved Codarts Rotterdam Dance Academy i 2004, har han siden været engageret i fuldtid hos Conny Janssen Danst (Holland), Stadttheater Hildesheim (Tyskland), Stadttheater Saint Gallen (Schweiz), AIEP-Ariella Vidach (Italien), Dansk Danseteater (Danmark).
Fabio fik i 2013 en pris ved Københavns Internationale Koreografi Konkurrence med værket Blinking. I 2014 modtog Fabio kritikprisen ved Hannover International Choreography Competition. I 2015 koreograferede han til Dansk Danseteater nationale turné. Samme år blev hans arbejde udvalgt til at være en del af NAO Performing Festival i Milano (Italien). I 2016 koreografere Fabio for Dark Circles Contemporary Dance i Dallas (Texas), han blev udvalgt til Permutazioni Choreographic Residency i Torino (Italien), til Berner Tanzpreise (Schweiz) og Festival Ziva i Ljubljana (Slovenien). I 2016 vandt Fabio den internationale koreografiske konkurrence Warszawa Zawirowania Dance i Polen med Let’s Du-et.
I 2017 vandt han førsteprisen for bedste koreografi på Skopje DansLab 2017 i Skopje (Makedonien) og vandt andenpladsen på Solo Dance Contest i Gdansk (Polen) med stykket Solo for Real. I 2017 blev Fabio inviteret til at præsentere Let’s Du-et på Sånafest (Norge), og han skabte Don´t Kiss for danserne fra Mainfranken Theatre Würzburg i Tyskland.

Om Den Frie Udstillingsbygning
Dansehallerne samarbejder med Den Frie igennem sæson 2017/18 og præsenterer flere events og forestillinger der i foråret 2018.
Den Frie Udstillingsbygning præsenterer et varieret udstillingsprogram med både danske og udenlandske kunstnere, der alle forholder sig til tidens aktuelle emner. Huset er en platform for den levende kunst og ny kunstproduktion med deltagelse af mange kunstnere og tæt dialog kunsten, kunstneren og publikum imellem.
Denfrie.dk

Varighed: 15 min.

Spilletider / 15/2, 16/2 20.00, 17/2 20.00, 18/2 15.15

Hvor / Den Frie Udstillingsbygning / Oslo Plads 1, Kbh Ø