Aktiviteter

Sara Gebran & Guests

Selection-Redo

Selection-Redo er fem dage med forestillinger, seminar, musik, DJs og co-kuratering, der foreslår forskellige måder hvorpå man kan anskue kunstneriske praksisser.

BILLETTER SÆLGES SEPARAT TIL HVERT EVENT.

15. – 18. maj 2017 / Performance / Store Scene, kl. 20
“Remote Sensing/Cinematic Montage”

af Sara Gebran & Rodrigo Sobarzo, med Paula Caspão & Rebecka Stillman.
(Special Guest: DJ Hvad 18. maj 2017)

Forestillingen udforsker begrebet Remote Sensing, en måde at kommunikere på over afstand og gennem: lyd; tekst; indre bevægelser; ydre bevægelser; film uden filmbilleder og gennem abstrakt historiefortælling.
Sara Gebran har inviteret tre internationale kunstnere til at deltage som medsammensvorne og som medafsendere af denne performance: En ophobning af udvekslinger om praksisser og fragmenterede relationer; af materiale, der transformerer hen over et års undersøgelser; en samling af værker snarere end et samlet værk.

Efter forestillingen d. 18. maj 2017 er der koncert med DJ HVAD i Dansehallernes foyer. Koncerten er gratis med gyldig forestillingsbillet.

KØB BILLET HER

18. maj 2017 / Seminar “Artists at work” / Foyerscenen / kl. 14-18
Efterfulgt af forestillingen: “Remote Sensing/Dance Radio/Singing Reading/Cinematic Montage” og DJ Hvad / Store Scene / kl. 20

Lokale og internationale performere og performance teoretikere mødes for at debattere kunstnerens arbejdsvilkår.
Seminaret vil diskutere Bojana Kunst’s bog “Artists at work” og stille spørgsmål ved koncepter som trans-disciplinære, ekstra-disciplinære og interdisciplinære fagligheder og til kollektivitet – mekanismer, der muligvis blot bekræfter de neoliberale, prekære tilstande, der dominerer kunstneres arbejde.
Seminaret er arrangeret omkring to paneler: Det centrale panel består af forsker/foredragsholder og kunstner Paula Caspao (PO), og koreograf/performer Rodrigo Sobarzo (NI/CI) og koreograf/danser/forsker Sara Gebran (DK/VZ) som introducerer bogens emner ved hjælp af en tekstvalgs-metode, der tilsvarer den anvendt i tilblivelsen af forestillingen. Det supplerende panel omfatter inviterede kunstnere, professorer, kunstkritikere og folk fra fondslivet indenfor billedkunst, dans, musik og teater. Panel er nedsat for at genere diskussioner baseret på deres læsning at et udvalgt kapitel fra bogen.
Deltagelse i seminar er gratis.

LÆS MERE OG REGISTRER HER

19. maj 2017 / ‘DANSEatelier feat. friends’ / Store Scene & Foyerscenen / kl. 19 – 02
En co-kurateret aften med performances fra forskellige kunstneriske discipliner, centreret omkring taktilitet af lyd og billede. Efterfulgt af en koncert og DJ-party.

Forestillinger af: DANSEatelier, Ingvild Bertelsen, Anne Nora Fischer & Anna Moderato, Stine Frandsen & Isolde Daun, Adriano Wilfert Jensen, The Lake Radio, Riviere, Gasiorek & Stigsdatter, Jonathan Pyon i samarbejde med Autopsia. Koncert og DJ: Linda Lazer og DJ Refugee N4.

Sara Gebran har inviteret kollektivet DANSEatelier til at co-kuratere en aften med forestillinger fra forskellige artistiske discipliner centreret omkring det det taktile i lyd og billede. Dette vil blive efterfulgt af af en koncert og fest. DANSEatelier er et kollektiv bestående af elleve dansere, koreografer og venner med fysisk base i deres atelier i  Valby. De arbejder ud fra et ønske om at skabe kontinuitet og delt ejerskab i arbejdet med dans og koreografiske praksisser.

LÆS MERE OG KØB BILLET TIL AFTENEN HER

Mulighed for at købe mad til en god pris 18 & 19. maj 2017.

Credits
Performance: Rodrigo Sobarzo / Rebecka Stillman / Sara Gebran / Paula Caspao
DANSEatelier co-curates a night at Dansehallerne
Lighting designer and technical coordinator: David Nicolas Abad
Sound technician and operator: Carl Emil Amundsen

Læs mere om Sara Gebran her

Store scene

Foto: Sara Gebran. Design: Snorre Jeppe Hansen & Johanne Ib

Pressebilleder (zip)