Aktiviteter

hello!earth / CHOREOGRAPHY IN ACTION

Den sansende krop som aktivist

LABORATORIE & TALK / hello!earth (DK)
Del af programrækken CHOREOGRAPHY IN ACTION

OBS! Vi åbner dørene kl.18.15. Der er begrænset antal billetter (33 stk), så det er efter først-til-mølle, og man kan ikke forhåndsreservere.

Hvordan ville storpolitik se ud, hvis den var udformet af den sansende krop?

Hvordan skabes rammerne for at kroppen kan indtage abstrakte, komplekse og paradoksale emner som økonomi og miljø?

Hvordan kan kroppen blive katalysator for at producerer tænkning og blive en transformerende ressource og en form for aktivist?

hello!earth har siden 2008 dedikeret deres arbejde til at skabe deltagende værker med en stærk relationel tilgang. De ser deres værker som laboratorier for store og skrøbelige visioner hvor nye tanker kan blive til virkelighed, og hvor vi sammen skaber verden i stedet for at konsumerer den. Udgangspunktet for deres arbejde er altid en udforskning af bevidstheden og vores myter om realitet og i deres værker skabes der altid rammer hvor publikum erfarer, sanser og handler.

At stimulerer kropslig sanselighed og viden i ethvert publikum er altid nøgleelementer for skabelsen af nye værker.

Inspireret af hello!earth’s seneste værk ”THE NIGHT – visining a post capitalist society while we sleep” (2018) inviterer Vera Maeder og Jacob Langaa-Sennek til et 30 minutters fælles laboratorium i relation til deres seneste værk, sammen med en artist talk med eksempler fra tidligere værker.

www.helloearth.cc

 

Konceptet CHOREOGRAPHY IN ACTION
Dansehallerne præsenterer møder mellem tilknyttede kunstnere og gæster fra Dansehallernes programmer og forestillinger – alle indenfor feltet koreografisk scenekunst. Ny kunstner hver mandag. Kunstnerne deler på disse mandagsmøder deres tanker om kunstnerisk arbejde via samtaler, installationer, forestillinger eller film.
Programmet foregår på engelsk, og det er primært henvendt til branchen, er dog åbent for alle, der er interesseret i at opleve ny koreografisk performativ kunst gennem intellektuelle og fysiske oplevelser.

Kunsthal Charlottenborg
Programmet foregår i Charlottenborg Art Cinema, Kunsthal Charlottenborg, som er en af Dansehallernes samarbejdspartnere, og er vært for Dansehallernes faste ugentlige præsentationer.
kunsthalcharlottenborg.dk/

Varighed: Varighed / 2 timer

Hvornår kl. 19-21

Hvor / Kunsthal Charlottenborg, Nyhavn 2, København K

Fri entré

Foto / hello!earth