Aktiviteter

Rapid Eye i Århus

Domino Effekten af Rapid Eye

Fra 0.- 6. klasse

Et besøg, der viser sammenhængen mellem årsag og virkning. Kan naturens love blive omstødt?
I en minimalistisk scenografi, bestående af mursten og træ, går to legesyge rejsende på opdagelse i en verden præget af årsag og virkning.

Den poetisk-humoristiske forestilling vækker opfattelsen af, at alt og alle påvirker hinanden. Intet er kun, hvad det ser ud til at være. Foran deltagerne opstår der kontinuerligt nye, vidunderlige universer og fortællinger, der giver inspiration til selv at eksperimentere og gå på kreativ opdagelse i hverdagen.

To performere og en live-musiker præsenterer fragmenter af Domino Effekten sammen med en eksperimenterende laboratoriedel, hvor eleverne bliver inviteret ind i performernes univers for at lege med forestillingens elementer.
Mere info

KORA
Med KORA leverer Dansehallerne en palet af kvalificerede, relevante og inspirerende dansebesøg på institutioner, hvor små teams af professionelle kunstnere møder børn og unge og deres voksne i medskabende forestillinger.

KORA har kunsten som hjerte og tager afsæt i Dansehallernes overbevisning om, at børn og unge har krav på og behov for at møde den i deres hverdag. Dans og koreografi kan bidrage til at udvide børns og unges horisonter for, hvordan man kan agere i verden og dermed være væsentlige, sanselige indspark til identitetsdannelsen
Mere info

 

KORA - videohilsen fra Rapid Eye, der kommer med værket Domino Effekten