Aktiviteter

Livingstones Kabinet

QUIET

En musikperformance om støj og stilhed

Musikteaterkompagniet LIVINGSTONES KABINET er tilbage med en forestilling, der udforsker støj og stilhed i en tid, der hylder handling og ekstroversion fremfor tanke og refleksion.
QUIET kan opleves som en sær rejse gennem det seneste århundredes vestlige udvikling: Fra 20’erne futuristers hyldest til larm og støj og århundredets hektiske og accelererende forandrings- og handlingsorienterede verden til øjeblikke af provokerende stilhed.
Forestillingen spænder fra det store og episke til det stille og intime og den musikalske lydside fra pop til avantgarde.
På scenen er tre mandlige skuespillere sammen med et ensemble af unge musikere, dansere og performere i alderen 18 til 22 år. Sammen optræder de i et scenisk og billedrigt univers med live musik, sang, koreografi og skæv humor.

Hent undervisningsmateriale hér.

Medvirkende: Johannes Lilleøre, Mads Riisom, Pete Livingstone, August Høyen Rasmussen, Clara Fasting, Clara Luna Mørch Nani, Lotte Tidemann, Magnus Hjortlund, Maya Livingstone, Nina Tind Jensen, Sven Buster Krauch, Tine Hammerbo
Iscenesættelse: Nina Kareis
Koreografi: Kristina Sørensen Ougaard
Komponist
: Pete Livingstone
Scenografi
: Julie Forchhammer
Lyddesign
: Erik Christoffersen.
Lysdesign
: Mikkel Jensen

 

http://www.livingstoneskabinet.dk/

Varighed: 70 min.

Man - Fre 19:00 - Lør 17:00

Lille Scene

125,- / ung 55,-