Aktiviteter

De Frie Koreografer, Uafhængige Scenekunstnere / CHOREOGRAPY IN ACTION

Politiske talerør for det frie felt

DIALOG / De Frie Koreografer og Uafhængige Scenekunstnere
Del af programrækken CHOREOGRAPHY IN ACTION

Hvilke fællesskaber er du en del af som skabende scenekunstner?
Hvordan bliver din stemme hørt på politisk plan?

De Frie Koreografer og Uafhængige Scenekunstnere vil præsentere deres arbejde og fokusområder, samt åbne op for en dialog og refleksion omkring feltets identitet og rolle i samfundet i dag.

 

De Frie Koreografer er politisk talerør, hvis mål er at skabe politisk opmærksomhed omkring koreografers arbejdsforhold og at styrke positionen for dans og performance i dansk kulturpolitik. http://defriekoreografer.dk/

Uafhængige Scenekunstnere er en kulturpolitisk interesseorganisation der arbejder for at synliggøre og forbedre vilkårene for den professionelle ikke-institutionelle scenekunst i Danmark.
http://scenekunstnere.dk/ 

 

Konceptet CHOREOGRAPHY IN ACTION
Dansehallerne præsenterer møder mellem tilknyttede kunstnere og gæster fra Dansehallernes programmer og forestillinger – alle indenfor feltet koreografisk scenekunst. Ny kunstner hver mandag. Kunstnerne deler på disse mandagsmøder deres tanker om kunstnerisk arbejde via samtaler, installationer, forestillinger eller film.
Programmet foregår på engelsk, og det er primært henvendt til branchen, er dog åbent for alle, der er interesseret i at opleve ny koreografisk performativ kunst gennem intellektuelle og fysiske oplevelser.

Kunsthal Charlottenborg
Programmet foregår i Charlottenborg Art Cinema, Kunsthal Charlottenborg, som er en af Dansehallernes samarbejdspartnere, og er vært for Dansehallernes faste ugentlige præsentationer.
kunsthalcharlottenborg.dk/

Varighed: Varighed / 2 timer

Hvornår / kl. 19-21

Hvor / Kunsthal Charlottenborg, Nyhavn 2, København K

Fri entré