Aktiviteter

dadadans

PEEPS

Definition af ’ensomhed’: Ensomhed er den ubehagelige følelse af at være ufrivilligt alene og at savne nærhed med andre. PEEPS er et opråb om den ensomhed, der rammer, når du mindst venter det.

Velkommen til et rum fyldt med peep shows i form af ni forskellige fysiske monologer og endnu flere vinkler på det at være ufrivilligt alene. Her kan du lure ind i intime rum fyldt med pinlige og tabubelagte følelser som tomhed, mangel og desperation. Nænsomt og med humor dissekerer dadadans ensomhed og ensomme mennesker.

I Copenhagen Distillery’s ellers så muntre omgivelser, kommer vi i PEEPS ind i et absurd rum og kan bevæge os rundt i – og udforske – forskellige blik på ensomhed i form af små levede scener udspillet i tre menneskestørrelse kuber, en manege og gemt bag den 4. væg.

“Jeg er ikke bange for at dø. Jeg er bange for at være ensom resten af mit liv.”

6,3 % af danskerne føler sig ensomme – og blandt unge er det næsten 20 % (viser en undersøgelse fra marts i år). Vi har brug for nye måder at forholde os til ensomhed, så vi kan bryde tabuet og åbne for forandring. Det er udgangspunktet for dansekompagniet dadadans’ store projekt om ensomhed. Forestillingen giver publikum nye perspektiver på emnet – for ensomhed er noget, alle skal forholde sig til på ét eller andet tidspunkt i livet. Om det er os selv eller nogen, vi kender – så vil PEEPS give en følelsesmæssig oplevelse af ensomheden, som vi håber, at man kan bruge til at åbne for dialog om emnet – og måske blive bedre til at forholde sig til det.

CREDITS
Idé og Koncept: Helle Bach og Siggi Oli Palmason

Koreografi: Helle Bach i tæt samarbejde med performerne.

Performer – Bo Madvig
Performer – Miguel Cortes
Performer – Liv Mikaela Sanz
Performer – Bodil Lassen
Performer – Maria Helena Wilhelmsson
Scenografi – Siggi Oli Palmason
Scenografi – Laura Rasmussen
Lyddesign – Emil Sebastian Bøll
Kostumier – Bodil Buonaventzen
Lyskonsulent – Anders Kjems
Teknisk afvikler – Jimmi Nørgaard
PR – Hannah Oxenvad Svarrer
Fotograf: Gisli Dua
Projektleder – Rikke Baes-Carlsen
Projektleder – Birgitte Kyed
Administration – 1:1 Produktion

Peeps er en co-produktion mellem dadadans, Dansehallerne og Bora Bora

OM DADADANS
dadadans er grundlagt af koreograf Helle Bach. dadadans’ forestillinger er produceret med et overordnet fokus på ”de menneskelige livsbetingelser” samt en grundlæggende interesse for de historier, vores kroppe bærer.

dadadans tegnes af Helle’s ønske om at få os til at grine og græde ved at vise livets banale realiteter og dets poetiske skønhed. Værkerne er optaget af og følsom over for nutidens foranderlige samfundsstruktur og menneskets sociale samspil heri.

Læs mere om dadadans hér

SPILLESTED
Copenhagen Distillery, Kløvermarksvej 70d, 2300 København

Varighed: ca. 65 min.

22. + 24. + 25. sep kl. 20:00 / 26. sep kl. 17:00+20:00 / 27. + 28. sep kl. 20:00 / 29. sep kl. 17:00 + 20:00

Copenhagen Distillery

40 - 125,- + gebyr