Aktiviteter

Ingrid Berger Myhre og Lasse Passage (NO) 

Panflutes and Paperwork 

Forestillingen præsenteres i samarbejde mellem Dansehallerne og Betty Nansen Teatret: 

Dansehallerne x Betty
Cutting-edge performances, talks & more
September-October 2020 

Hvad betyder det egentlig, når man siger “dans til musik”? Og hvordan skaber man musik til dans? I duetten Panflutes and Paperwork  undersøger koreograf Ingrid Berger Myhre og komponist Lasse Passage forholdet mellem dans og musik. Titlen på duetten henviser til kontrasten mellem det våde og det tørre: På den ene side panfløjten, legende og lidenskabelig; på den anden side papirarbejdet, som refererer til notation og bureaukrati. I spændingen mellem disse tilstande udfordres slidte konventioner i den velkendte koreograf-komponist-konstellation.

Performerne går til værks ved hjælp af scores, som sikrer, at struktur prioriteres over evne, og metode over tilbøjelighed. Med underspillet humor kaster de sig ud i at afprøve hinandens talent, og dans og musik får et særligt tvist i denne finurlige forestilling i krydsfeltet mellem performance og koncert. 

Duoen Ingrid Berger Myhre og Lasse Passage er i 2020 udvalgt som Aerowaves-kunstnere med værket Panflutes and Paperwork. Aerowaves er et prestigefyldt internationalt netværk, som hvert år udpeger de tyve mest talentfulde og lovende koreografer i Europa.
Aerowaves.org 

I forestillingen indgår tale på engelsk.  

Her kan du se Danjel Andersson og Elisa Kragerup introducere til forestillingen:

Credits 
Performance / Ingrid Berger Myhre og Lasse Passage (NO)
Musik
/ Lasse Passage og Ingrid Berger Myhre
Lys / Edwin van Steenbergen
Rådgivning / Alex Zakkas, Merel Heering
Kostumer / Min Li

Premiere / 2019 ved MOVING FUTURES FESTIVAL, Rotterdam

Varighed / 50 minutter

Finansieret af / Arts Council Norway

Co-produceret af / Dansateliers Rotterdam (NL), Black Box Teater (NO), CSC Bassano Del Grappa (IT), WP Zimmer (BE)

Understøttet af / P.A.R.T.S., Rimi/Imir Senter for Scenekunst, Moving Futures Festival, FPK Nieuwe Makers Regeling, Aerowaves Twenty20 & Creative Europe.

Ingrid Berger Myhre er norsk koreograf og danser med base i Bruxelles. Hun har en MA i Koreografi, Forskning og Performance fra The Choreographic Center i Montpellier og er tilknyttet koreograf ved Dansateliers i Rotterdam; hun afsluttede for nylig Research Studios 2017-2018 ​​ved kunstskolen P.A.R.T.S i Bruxelles. Sprog og semiotik er centrale elementer i Ingrids kunstneriske arbejde. Hendes skarpe øje for komposition og uhøjtidelig leg med forventninger resulterer i uprætentiøse og humoristiske forestillinger, som også tidligere er blevet udvalgt til Aerowaves-netværket.
www.ingridbergermyhre.com 

Den norske komponist, sangskriver og indspillende kunstner Lasse Passage begyndte at studere komposition ved Griegakademiet i Bergen og har en BA i Sonology fra Royal Conservatoire i Haag. Hans kunstneriske udtryk er farvet af elektroakustik og rytmisk musik, og hans alsidige musikalske tilgang har gjort ham til en regelmæssig samarbejdspartner for uafhængig dans og teater.
www.lassepassage.com 

Hvor og hvornår
Panflutes and Paperwork
opføres 11.-12. september kl. 20 på Edison, Edisonsvej 10, 1856 Frederiksberg C (Betty Nansen Teatrets anneksscene)

OBS: Før Dansehallerne x Betty åbner op for publikum, vil vi have iværksat en række forholdsregler, som støtter op om de generelle anbefalinger vedr. hygiejne, fysisk afstand, mv. Hvis det mod alle forventninger skulle ske, at vi ikke kan gennemføre forestillingen, vil publikummer med billet få pengene retur. Man kan derfor roligt købe billetter til Panflutes and Paperwork.