Aktiviteter

two-women-machine-show (DK)

Of All Its Parts: From Darkness

En del af Dansehallernes forårsprogram i Pakhus 11 i 2020.

Med Of All Its Parts: From Darkness afrunder duoen two-women-machine-show deres episodiske rejse ind i hidtil ukendte lag af en delt fantasiverden. Værket løfter sløret for en tidløs og transformativ figur, hvis dans fremstår som et uophørligt flux mellem det genkendelige og det fremmede, mellem urtid og flimrende fremtid.

Den transformative figur hører traditionelt set til en myteomspundet tid, hvor metamorphoses var en egenskab som alle levende skabninger besad og benyttede sig af for at tilføre dynamisk bevægelse til en ellers stagneret situation eller krise.

Of All Its Parts: From Darkness er et forsøg på at udvide dimensionerne for en sådan dansende figur. Den koreografiske tænkning i værket betragter enhver åbning, der opstår i spændet mellem performerens indre og scenerummets ydervægge, som en platform for potentiel bevægelse. I kraft af dette muliggøres et dyk ned i et mørke – hvor hidtil ukendte stemmer, rum og historier træder frem i deres rettidige øjeblik.

Om two-women-machine-show
two-women-machine-show er titlen på Ida-Elisabeth Larsen og Marie-Louise Stentebjergs koreografiske samarbejde. Sammen tilhører de en gruppe af danske koreografer, der er med til at bane nye veje for dansen. Deres koreografiske tænkning understøttes af en praksis-ledt tilgang til teori, en dybdegående eksperimentering med transcendentale metoder og tekstbaseret performance. Of All Its Parts: From Darkness er udviklet i tæt dialog med kostume-
og scenografiduoen KASPERSOPHIE samt deres samarbejdspartner gennem flere værker; musikeren og produceren S. Rieser.

Credits
Koncept, Koreografi og Performance: two-women-machine-show
Design: KASPERSOPHIE
Lyd: S. Rieser
Lys: David Nicolas Abas
Kommunikation: Jeffrey Scott Stratton
Grafisk Designer: Sam Moore
Produktionsleder: Gry Raaby
Koreografisk assistent: Angela Bundalovic
Performance konsulent: Jonathan Bonnici
Administration: Projektcentret
I residency: CORPUS / Det Kongelige Teater, Aaben Dans, MARC (Milvus Artistic Research
Center), MDT
Co-produktion: Dansehallerne, MDT

Støttet af: Statens Kunstfond, Bikubenfonden, Wilhelm Hansen Fonden, William Demant Fonden, Knud Højgaards Fond, Københavns Kommunes Scenekunstudvalg

Foto: Jefre Scott Stratton

Dansehallerne præsenterer et massivt sanseligt program i fire i uger i Pakhus 11 på Østerbro 24. februar til 21. marts 2020. Velkommen til bevægende øjeblikke med danseforestillinger og koreografiske værker.

Varighed: Ca. 75 min. (uden pause)

man-tir + tor-lør kl. 20 + søn kl. 17

Pakhus 11, Dampfærgevej 2, KBH Ø

135 kr. / 65 kr. ung