Aktiviteter

Marie Topp & Julia Giertz

Oceanic

OBS! AFLYSNING
12/3 2020 / Vi er desværre nødt til at aflyse ​​denne forestilling og vores øvrige program i Pakhus 11 og Koncertkirken pga. den aktuelle COVID19-situation.
Vi har truffet denne beslutning på baggrund af regeringens opfordring om at passe på og beskytte hinanden. Vi er selvfølgelig kede af det, da vi ved, hvilke gode oplevelser, du går glip af.
Vi arbejder på at kunne give dig mulighed for at opleve de aflyste forestillinger engang i fremtiden.
Alle jer der har billet til en af de aflyste forestillinger vil automatisk modtage en tilbagebetaling. Det er vores politik, at vores gæster skal være glade og tilfredse – og vi håber, at se dig igen, når situationen ændre sig.

————————————————


En del af Dansehallernes forårsprogram i Pakhus 11 i 2020.

En refleksion over det at lytte og lydens hierarkier. Et landskab af syngende kroppe, vedholdende lyd og bløde konstruktioner. En strøm der bevæger sig gennem mennesker, materialer og miljøer. Ord der formes af kraft. Det er Oceanic af koreograf Marie Topp og komponist Julia Giertz.

At lytte er ikke blot en auditiv proces, det skærper og former vores opmærksomhed, det er en subjektiv oversættelse af information. At lytte er at være i kontinuerlige relationer.

Oceanic er del af en række værker der omhandler hvordan politiske og kulturelle strukturer er indlejret i sansningen.

Marie Topp (DK) og Julia Giertz (SE) mødtes på Den Danske Scenekunstskole i 2005 – lige siden har de fastholdt en tæt kunstnerisk dialog. I løbet af de sidste 10 år har de kontinuerligt været involveret i hinandens kunstneriske projekter, som kollegaer og samarbejdspartnere, ofte i samarbejde med lysdesigner Mårten K. Axelsson og dramaturg Igor Dobricic.

Deres værker kan opleves som tidslommer. Grænseland man kan miste orienteringen i. Rum af kraft, følelser og forestillinger der tillader at sansernes kompleksitet kan udfolde sig. Kroppen og fantasien er placeret centralt i oplevelsen og i vidensproduktionen.
Deres værker er karakteriseret af sameksistensen af deres praksisser og en delt interesse for komposition.

Credits
Koncept: Marie Topp & Julia Giertz
Koreografi & dans: Marie Topp
Lyd: Julia Giertz
Lysdesign: Mårten K. Axelsson
Dramaturg: Igor Dobricic
Producent: Betina Rex
Tour teknikker: Uli Ruchlinski
Teknisk rådgivning: Daniel Araya, Felix Ahlberg Eriksson
Konsulent: Sarah Melin
Foto: Sigrid Nygaard
Co-produceret med Slingan; Atalante, MDT, Dansstationen, Dansehallerne.
Residency: Konstnärsnämnden international residency program/Atalante, Inkonst, MDT, EMS
Støttet af: Statens Kunstfond, Bikuben Fonden, Wilhelm Hansen Fonden, Knud Højgaard Fonden & Augustinus Fonden.

Dansehallerne præsenterer et massivt sanseligt program i fire uger i Pakhus 11, Østerbro fra 24. februar til 21. marts 2020. Velkommen til bevægende øjeblikke med danseforestillinger og koreografiske værker.     

Spillested: Pakhus 11, Dampfærgevej 2, 2100 København Ø

Varighed: ca. 60 min.

kl. 20

Pakhus 11

135,- / 65,- youth

Foto: Sigrid Nygaard