Aktiviteter

Nordic Beasts i Kalundborg

The Nordic Beasts med  THE ERA OF NO TALENT RISING – back to School Edition

For 6. – 10. klasse

The Nordic Beasts er klar til at kæmpe for sandheden i danseteaterforestillingen THE ERA OF NO TALENT RISING. Sandheden vs. online branding, der kombinerer aggressiv brug af sociale medier, dokumentarlignende film og virtuos koreografi!

Sandheden blev subjektiv et sted mellem den seneste kattevideo og nyhedsstrømmen fra Trumps præsidentskab, og måske deltog vi i den uvidenhedsbølge, der delte artikler uden at læse dem!

Med støtte fra en hær af venner, der er klar til at kommentere begivenheder, der aldrig er sket, iscenesættes The Nordic Beasts’ rejse, når de beslutter at blive popstjerner. Det lykkes, og de vil ikke blot opføre det mest episke sceneshow nogensinde, men også dele deres inspirerende succeshistorie. Der er kun én ulempe: Intet af det er nogensinde sket. Men hvad så? Har virkeligheden nogen værdi? Med dans og en interaktiv social medie-væg, som publikum er forbundet med, vil vi finde ud af det!
Mere info

KORA
Med KORA leverer Dansehallerne en palet af kvalificerede, relevante og inspirerende dansebesøg på institutioner, hvor små teams af professionelle kunstnere møder børn og unge og deres voksne i medskabende forestillinger.

KORA har kunsten som hjerte og tager afsæt i Dansehallernes overbevisning om, at børn og unge har krav på og behov for at møde den i deres hverdag. Dans og koreografi kan bidrage til at udvide børns og unges horisonter for, hvordan man kan agere i verden og dermed være væsentlige, sanselige indspark til identitetsdannelsen
Mere info

Foto / Anniken Sjøvoldog Krista Hannula