Aktiviteter

MYKA (DK)

Natten

Præsenteres i samarbejde mellem Dansehallerne og Betty Nansen Teatret: 

Dansehallerne x Betty
Cutting-edge performances, talks & more
September-October 2020

Dansende månelys og glitrende stjerner i et magisk nat-univers. To lysende dansevæsener vågner og inviterer forældre og spædbørn på en sanserejse ind i en harmonisk og tryg natteverden med månesus og stjernemelodier. Her kan stjernerne sanses helt tæt på. De små kan røre dem, se dem, høre dem. 

Gulvet er beklædt med et blødt tæppe, og babyerne kan bevæge sig frit rundt i natterummet eller lægge sig ned og nyde oplevelsen.  

Natten er både en danseforestilling og en installation og vækker alle sanser med duft, dans, lys og musik. En intim oplevelse for kun 15  babyer og 15 voksne. 

Varighed er 30 minutter, hvorefter babyerne kan lege i rummet i 10 min. En billet gælder for én voksen og én baby i alderen 4-18 måneder.

Her kan du se Danjel Andersson og Elisa Kragerup introducere til forestillingen:

Credits 
Koreograf / My
Grönholdt
Dansere / My Nilsson, Marie
Bru Eide 
Scenograf og kostumedesigner / Mie Riis 

Komponist / Erik Christoffersen

Lysdesigner / Mikkel Jensen

Konsulenter / Antoinette
Helbing, Dalija Acin Thelander
Foto / Morten Arnfred

Producent / MYKA

Administration og sparring / Projektcentret i Dansehallerne

Premiere / 2018
 

Kompagniet MYKA ledes af danser og koreograf My Grönholdt (SE/DK), uddannet fra Den Danske Scenekunstskole. Kompagniet  producerer nytænkende forestillinger og installationer for et ungt publikum og formidler samfundsaktuelle temaer, som kan berøre alle mennesker. Oplevelserne formidles gennem sanselige og magiske universer med inspiration fra naturen, dyr og naturfænomener. 
www.myka.dk 

Om KORA
I 2020 har
Dansehallernes projekt KORA udvalgt Natten til at aflægge besøg i landets daginstitutioner for de yngste, dette i den bearbejdede version Månen, som er specialdesignet til kreative og koreografiske kunstbesøg i institutioner, på børnenes præmisser, tilpasset deres hverdag.  KORA har kunsten som hjerte og tager afsæt i Dansehallernes overbevisning om, at børn og unge har krav på og behov for at møde den i deres hverdag. Dans og koreografi bidrager til at udvide børn og unges horisonter for, hvordan man kan agere i verden, og er dermed væsentlige, sanselige indspark til identitetsdannelsen.
www.dansehallerne.dk/kora/ 

Hvor og hvornår
Natten
opføres 26.-27. september 2020, kl. 10.00, 11.30, 13.00 på Edison, Edisonsvej 10, 1856 Frederiksberg C (Betty Nansen Teatrets anneksscene)

OBS: Før Dansehallerne x Betty åbner op for publikum, vil vi have iværksat en række forholdsregler, som støtter op om de generelle anbefalinger vedr. hygiejne, fysisk afstand, mv. Hvis det mod alle forventninger skulle ske, at vi ikke kan gennemføre forestillingen, vil publikummer med billet få pengene retur. Man kan derfor roligt købe billetter til Natten.