Aktiviteter

Elsewhere

MILKYWHALE i Aarhus

For elever i 0. – 3. klasse

I denne interaktive danseforestilling inviterer kompagniet ’elsewhere’ børnene med på en rejse til fantasiuniverset ’milkywhale’ – der, hvor havet og himlen støder sammen, og to verdener mødes. Her møder vi blandt andet forskellige væsner, som kommunikerer på sprog, der er meget forskellige fra vores. For at lære væsnerne at kende finder vi sammen på nye måder at kommunikere på gennem dans, lyde, rytmer og tegning.

Sammen med danserne skaber børnene arkitekturen i fantasiuniverset, og gennem legende opgaver oplever de, hvordan de ved at lytte, se og erfare kan skabe nye måder at være sammen på, og de lærer at blive historiefortællere.

Hent forestillingsbeskrivelse og praktisk info til den interaktive danseforestilling

Mere om de medvirkende:

Kalliopi Siganou (DK/GR) er danser og koreograf. Hun bor i København, hvor hun blev færdig på Den Danske Scenekunstskole i 2019. Hun har bl.a. arbejdet med det kroatiske kunstnerkollektiv BADco og arbejder på egne stedsspecifikke værker.

Vivian Põldoja (DK/EE) er danser og koreograf fra Estland, bosiddende i København. Vivian blev færdig på Den Danske Scenekunstskole i 2019 og arbejder p.t. som danser i både Danmark og andre lande.

Irma von Platen (SE) er danser og koreograf fra Sverige, bosiddende i Stockholm. Irma blev færdig på Den Danske Scenekunstskole i 2019 og arbejder p.t. som skuespiller, danser og koreograf i Sverige og andre lande.

BadCo
Nikolina Pristaš & Goran Sergej Pristaš (HR) fra det kroatiske kunstnerkollektiv BadCO er kunstneriske mentorer på ’milkywhale’. Begge underviser på Academy of Dramatic Arts i Zagreb og arbejder som koreografer, instruktører, dramaturger og performere.

Foto: Camilla Winther m.fl.

KORA
Med KORA leverer Dansehallerne en palet af kvalificerede, relevante og inspirerende dansebesøg på institutioner, hvor små teams af professionelle kunstnere møder børn og unge og deres voksne i medskabende forestillinger.

KORA har kunsten som hjerte og tager afsæt i Dansehallernes overbevisning om, at børn og unge har krav på og behov for at møde den i deres hverdag. Dans og koreografi kan bidrage til at udvide børns og unges horisonter for, hvordan man kan agere i verden og dermed være væsentlige, sanselige indspark til identitetsdannelsen
Mere info

19. - 22. april

Aarhus Kommune