Aktiviteter

MESHES

MESHES i København

For elever i 3.-6. klasse

Performancegruppe MESHES kommer med den interaktive forestilling ’Mash Up’, der kombinerer performance og et interaktivt værksted med eleverne. Forestillingen forholder sig til grundlæggende bevægelser, lyde og former i mennesket og dets omgivelser – og rejser spørgsmål som: Hvilken lyd sætter kroppens bevægelser i sving, og hvilke bevægelser sætter lyden i sving? Hvordan ser et landskab ud, beskrevet med en krop? Kan man gengive lyde fra vores omgivelser med sin krop?

Hent forestillingsbeskrivelse og praktisk info til den interaktive danseforestilling

Mød danserne før I får besøg – via deres VIDEOHILSEN

Mere om de medvirkende

Jaleh Negari (DK) er komponist og trommeslager, uddannet fra Rytmisk Konservatorium i København, 2013-2018.

Felia Gram-Hanssen (DK) er billedkunstner og trommeslager, uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademis billedskoler i 2008-2015.

Stine Frandsen (DK) er danser og koreograf, uddannet fra Inter-University Centre for Dance Berlin (HZT) i 2012-2015.

Lea Vendelbo Petersen (DK) er danser og koreograf, uddannet fra Iceland Academy of the Arts i 2011.

Max Wallmeier (DE) er dansekunstner, uddannet fra University of Dance and Circus i Stockholm 2014-2017.

Simin Stine Ramezanali (DK) er trommeslager og billedkunstner, uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademis billedkunstskoler i 2016-2019.

Foto: Martin Dam Kristensen

KORA
Med KORA leverer Dansehallerne en palet af kvalificerede, relevante og inspirerende dansebesøg på institutioner, hvor små teams af professionelle kunstnere møder børn og unge og deres voksne i medskabende forestillinger.
KORA har kunsten som hjerte og tager afsæt i Dansehallernes overbevisning om, at børn og unge har krav på og behov for at møde den i deres hverdag. Dans og koreografi kan bidrage til at udvide børns og unges horisonter for, hvordan man kan agere i verden og dermed være væsentlige, sanselige indspark til identitetsdannelsen
Mere info

27. - 29. april

Københavns Kommune