Aktiviteter

Fabio Liberti & Emanuele Rosa (I)

Meet Eat & Talk / special edition / Close Encounters Vol. 2

Køb billetter

Festivalen Close Encounters Vol. 2
Fabio Liberti & Emanuele Rosa (I)

Konceptet Meet Eat & Talk præsenteres her i en special edition med kunstnere fra forestillingsprogrammet under Close Encounters Vol. 2.

Den 7. april kl. 16 kan du møde kunstnerne Fabio Liberti & Emanuele Rosa, som har premiere på performanceinstallationen MEAT ME den 6. april under festivalen. Her vil de tale om deres kunstneriske arbejde.

Alle er velkommen.
Obs: Begrænset kaffe, kage – først til mølle

Om Meet, Eat and Talk
Over en kage taler vi sammen om dans, koreografi og kunst. Eventen styres af Dansehallernes kunstneriske leder og direktør Efva Lilja.

CLOSE ENCOUNTERS VOL. 2
Kunstnersamtalen er en del af festivalen Close Encounters Vol. 2 – Dansehallernes festival, præsenteret i samarbejde med Den Frie Udstillingsbygning. Velkommen til fire dage med internationale performative koreografiske værker, der inviterer publikum ind i et medskabende univers.
Se hele programmet her

Billetkøb
Man køber en festivalbillet til en dag i perioden 4.-7. april 2019 og kan den valgte dag, opleve alle værker, installationer og talks der foregår.
Der tages dog forbehold for begrænset pladser til forestillingerne IN IT TOGETHER og feelings. Børneforestillingen KNITREN køber man særskilt billet til.

Åbningstider for festivalen
4. april kl. 18.00-21.30
5. + 6. april kl. 15.00-21.30
7. april kl. 15.00-18.00

Hvornår / kl. 16

Hvor / Den Frie Udstillingsbygning, Oslo Plads 1, København

Foto / Toke Hage