Aktiviteter

Räserbyrån, Katarina Eriksson & Per Sacklén (SE)

Meet Eat and Talk – special edition / Close Encounters Vol. 2

En del af festivalen Close Encounters Vol. 2
med Per Sacklén og Katarina Eriksson fra Räserbyrån (SE)

Meet Eat and Talk 6. april kl. 18-19
Konceptet Meet Eat and Talk præsenteres 5.-7. april i en special edition med kunstnere fra forestillingsprogrammet under Close Encounters Vol. 2.

Den 6. april kl. 18.00 kan du møde kunstnerne Per Sacklén og Katarina Eriksson fra Räserbyrån. De er aktuel på Close Encounters Vol. 2 med forestillingen KNITREN for de mindste.
Til Meet Eat and Talk er der en uformel snak om deres kunstneriske arbejde.

Alle er velkommen, arrangementet varer 60 min.
OBS: Vi serverer en lille snack – først-til-mølle

Om konceptet Meet, Eat and Talk
En uformel dialog over et let måltid, hvor vi taler sammen om dans, koreografi og kunst. Eventen styres af Dansehallernes kunstneriske leder og direktør Efva Lilja. Målet er føre en aktiv dialog under afslappede former og dermed udvikle viden og øge bevidstheden om kunst og dens betydning.

CLOSE ENCOUNTERS VOL. 2
Kunstnersamtalen er en del af festivalen Close Encounters Vol. 2 – Dansehallernes festival, præsenteret i samarbejde med Den Frie Udstillingsbygning. Velkommen til fire dage med internationale performative koreografiske værker, der inviterer publikum ind i et medskabende univers.
Se hele programmet her

Billetkøb
Man køber en festivalbillet til en dag i perioden 4.-7. april 2019 og kan den valgte dag, opleve alle værker, installationer og talks der foregår.
Der tages dog forbehold for begrænset pladser til forestillingerne IN IT TOGETHER og feelings. Børneforestillingen KNITREN køber man særskilt billet til.

Åbningstider for festivalen
4. april kl. 18.00-21.30
5. + 6. april kl. 15.00-21.30
7. april kl. 15.00-18.00

Hvor / Den Frie Udstillingsbygning, Oslo Plads 1, København