Aktiviteter

Therese Willstedt (SE) & Efva Lilja (SE/DK) / Cafe Vand & Brød

MEET EAT AND TALK

Hvad har dans med teater at gøre? En uformel samtale om nytænkende samarbejdsformer mellem dans og teater.

Denne aftens Meet Eat & Talk byder på en særdeles spændende gæst, idet tidligere Reumert nomineret instruktør og netop tiltrådt scenekunstchef på Regionsteatret Blekinge Kronoberg i Sverige Therese Willstedt (SE), har sagt ja til at deltage og dele erfaringer, tanker og ideer i åben dialog ført an af Dansehallernes kunstneriske leder Efva Lilja.

Om Therese Willstedt (SE)
Født i Sverige (1984). Har været freelance sceneinstruktør siden sin afgang på Scenekunstskolen i København i 2012. Har arbejdet på både frie teatre og institutionsteatre i Skandinavien, Palæstina og Tyskland – heriblandt Schauspiel Frankfurt och Schauspiel Köln. Har været ansat på Det Kongelige Teater som husinstruktør og medlem af dramaturgiatet 2016-17. Sideløbende med arbejdet som sceneinstruktør, har Therese undervist og været instruktørkonsulent på bl .a. Scenekunstskolen i KBH, Borups Højskole og nu senest på ETH’s Cortona Week. Therese Willstedt har dramatiseret teaterstykker, instrueret dokumentarfilm og musikvideoer og nu senest instrueret et VR-værk (virtual reality) som for øjeblikket vises på Copenhagen Contemporary i KBH i udstillingen TRAVERSE. Therese Willstedt er pr. 9. oktober 2017 tiltrådt som ny Scenekunstchef/VD på Regionsteatret Blekinge Kronoberg i Sverige.
Nomineringer / Reumert, Årets instruktør 2015, Elefantmanden, Odense teater. Reumert, Årets instruktør 2013, Røverne, Aalborg teater.
Praktisk info
Fri entré.
Tilmelding er ikke nødvendig. Der vil være suppe og en forfriskning undervejs, først til mølle.
Aftenen vil foregå på engelsk, hvis der er engelsktalende gæster.

Venue: Cafe Vand & Brød – Ny Carlsbergvej 38, Kbh V.

Varighed: 2 timer

onsdag kl. 19-21

Cafe Vand & Brød

Fri entré

Therese Willstedt / foto: Lina Alriksson