Aktiviteter

dansehallerne

MEET, EAT and TALK

Arbejde, tanker og handlinger i dans
Det er noget af et scoop, at du denne gang kan møde det London-baseret kunstnerpar Igor and Moreno, som du måske allerede kender, da vi tidligere har vist deres arbejde med forestillingen Idiot Syncrasy. Sammen med vores kunstneriske leder Efva Lilja, vil Igor og Moreno denne aften tage os med til en samtale om arbejde, tanker og handlinger i dans.

Om Igor and Moreno
Igor Urzelai (ES) og Moreno Solinas (IT) er to London-baserede kunstnere, som har arbejdet sammen siden 2007. I 2009 stiftede de ‘BLOOM! et dansekollektiv og Igor&Moreno i 2012. Deres arbejde er karakteriseret ved deres interesse for den bevægende krop og umiddelbarheden som redskab for ideer og ønsker. Igor og Moreno skaber værker om mennesker, og om hvad er det der gør os til sådanne særlige dyr.

Læs mere

Om Meet, Eat and Talk
Konceptet er uformelt. Kig forbi, få en snack og en snak med en en særlig inviteret gæst og vores kunstneriske leder og direktør Efva Lilja om dans, koreografi og kunst. Det er en god mulighed for at komme ind under huden på kunstarten under afslappede former.

Målet er føre en aktiv dialog om koreografisk scenekunst og dens betydning i samfundet – i direkte dialog med dig, jer og vores omverden og på den måde udvikle viden og øge bevidstheden om kunst og dens betydning.

Sted: Cafeen, Den Frie Udstillingsbygning / Oslo Plads 1, København Ø

Varighed: ca. 2 timer

onsdag kl. 19-21

Cafeen, Den Frie Udstillingsbygning / Oslo Plads 1, København Ø

Fri entré

Igor and Moreno / Fotos: Tom Medwell