Aktiviteter

Running Sculptures (DK)

Med kroppen på opdagelse

OBS! AFLYSNING
12/3 2020 / Vi er desværre nødt til at aflyse ​​denne forestilling og vores kommende program i Pakhus 11 pga. den aktuelle COVID19-situation.
Vi har truffet denne beslutning på baggrund af regeringens opfordring om at passe på og beskytte hinanden. Vi er selvfølgelig kede af det, da vi ved, hvilke gode oplevelser, du går glip af.
Alle vores forestillinger og offentlige events aflyses derfor de næste to uger. Vi følger udviklingen af situationen og holder dig orienteret på alle vores informationskanaler.
Vi arbejder på at kunne give dig mulighed for at opleve de aflyste forestillinger engang i fremtiden.
Alle jer der har billet til en af de aflyste forestillinger vil automatisk modtage en tilbagebetaling. Det er vores politik, at vores gæster skal være glade og tilfredse – og vi håber, at se dig igen, når situationen ændre sig.

———————————————

Væk dit barns nysgerrighed og skabertrang med en bevægelsesrejse!
I guides gennem høretelefoner med musik og bevægelse som jeres kompas. Del en oplevelse – tag sammen med kroppen på opdagelse.

Hvordan føles det, når vi opdager, at vi hele tiden er med til at skabe og påvirke den virkelighed, som vi deler med hinanden?

Den interaktive danseforestilling Med kroppen på opdagelse inviterer børn og voksne med på en performativ rejse gennem bevægelse, ord, krop og trådløse høretelefoner. Igennem et koreografisk spil udforsker vi, hvordan man kan blive klogere med kroppen ved at være med i den kreative proces. Den interaktive danseforestilling er en rejse ind i det foranderlige rum, som dyrker processen, uforudsigeligheden og forandringen frem for resultatet.

Børn og voksne er selv med til at skabe koreografien og være aktive i dansen. Det deltagende publikum bliver således præsenteret for en række valg, som de skal tage stilling til. Her opdages det, at ikke to oplevelser er ens – at ens valg har indflydelse på både ens egen og de andre deltageres oplevelse.

Om Running Sculptures
Running Sculptures er et københavnerbaseret dansekompagni med fokus på at dele, udvikle og udfordre koreografiske praksisser. Kompagniet producerer koreografisk arbejde og engagerer sig i aktiviteter, der bidrager til formidling og viden om bevægelsesbaseret koreografi og moderne dans.

Besøg Running Sculptures hjemmeside

Credits
Koreografi og dans: Lars Dahl Pedersen, Marlene Bonnesen, Mette Møller Overgaard
Lydspor: Dave Black
Kostume: Inbal Lieblich

En co-produktion mellem Dansehallerne og Running Sculptures

Med kroppen på opdagelse er udviklet blandt andet i regi af Dansehallerne, og har spillet i skoler landet over i regi af KORA.

OBS: Tag behageligt tøj på, du kan bevæge dig i. Forestillingen er med dansk tale og instruktion.

Dansehallerne præsenterer et massivt sanseligt program i fire i uger i Pakhus 11 på Østerbro 24. februar til 21. marts 2020. Velkommen til bevægende øjeblikke med danseforestillinger og koreografiske værker.

Varighed: Ca. 75 min. (uden pause)

14. -15. marts 2020 / Lør. kl. 15.30, søn. kl. 13

Pakhus 11, Dampfærgevej 2, KBH Ø

80 kr. / 40 kr. (ung) (+evt. gebyr)