Aktiviteter

Running Sculptures (DK)

Med kroppen på opdagelse

Køb billetter

En del af Dansehallernes forårsprogram i Pakhus 11 i 2020.
En forestilling for børn, unge og voksne, fra 10 år.

“Folk ved, hvad de gør.
Ofte ved de også, hvorfor de gør det,
men hvad de ikke ved er, hvad det de gør, gør.”  – Michel Foucault

Hvordan føles det, når vi opdager, at vi hele tiden er med til at skabe og påvirke den virkelighed, som vi deler med hinanden?

Den interaktive danseforestilling Med kroppen på opdagelse inviterer børn og voksne med på en performativ rejse gennem bevægelse, ord, krop og trådløse høretelefoner. Igennem et koreografisk spil udforsker vi, hvordan man kan blive klogere med kroppen ved at være med i den kreative proces. Den interaktive danseforestilling er en rejse ind i det foranderlige rum, som dyrker processen, uforudsigeligheden og forandringen frem for resultatet.

Børn og voksne er selv med til at skabe koreografien og være aktive i dansen. Det deltagende publikum bliver således præsenteret for en række valg, som de skal tage stilling til. Her opdages det, at ikke to oplevelser er ens – at ens valg har indflydelse på både ens egen og de andre deltageres oplevelse.

Om Running Sculptures
Running Sculptures er et københavnerbaseret dansekompagni med fokus på at dele, udvikle og udfordre koreografiske praksisser. Kompagniet producerer koreografisk arbejde og engagerer sig i aktiviteter, der bidrager til formidling og viden om bevægelsesbaseret koreografi og moderne dans.

Besøg Running Sculptures hjemmeside

Credits
Koreografi og dans: Lars Dahl Pedersen, Marlene Bonnesen, Mette Møller Overgaard
Lydspor: Dave Black
Kostume: Inbal Lieblich

En co-produktion mellem Dansehallerne og Running Sculptures

Med kroppen på opdagelse er udviklet blandt andet i regi af Dansehallerne, og har spillet i skoler landet over i regi af KORA.

OBS: Tag “blødt tøj” på. Forestillingen er med dansk tale og instruktion.

Dansehallerne præsenterer et massivt sanseligt program i fire i uger i Pakhus 11 på Østerbro 24. februar til 21. marts 2020. Velkommen til bevægende øjeblikke med danseforestillinger og koreografiske værker.

Varighed: Ca. 75 min. (uden pause)

14. -15. marts 2020 / Lør. kl. 15.30, søn. kl. 13 og kl. 15.30

Pakhus 11, Dampfærgevej 2, KBH Ø

80 kr. / 40 kr. (ung) (+evt. gebyr)

Running Sculptures / Med kroppen på opdagelse / Foto: Lars Nybøll