Aktiviteter

MYKA

Månen i Ishøj

For de yngste på 0 – 24 måneder

Danseforestilling og sanseligt kunstværksted. I et magisk nat-univers med dansende månelys går vi i selskab med to dansere på opdagelse i et trygt rum til lyden af månesus og poetiske nattemelodier.

Månen er et interaktivt scenekunstværk på børnenes præmisser, og det vækker alle sanser med dans, duft, rekvisitter, lys og musik. Børn og voksne er velkomne til at bevæge sig frit og udforske rummet eller lægge sig ned og nyde oplevelsen.

Hent forestillingsbeskrivelse og praktisk info til den interaktive danseforestilling

Mød danserne før I får besøg – via deres VIDEOHILSEN

Mere om de medvirkende

My Grønholdt (DK/SE) er leder af kompagniet MYKA og er uddannet danser på Skolen for Moderne Dans i København i 2011. My arbejder som freelance danser, performer, koreograf og underviser og har disse år et særligt fokus på de yngre børn som publikum.

My Marie Nilsson (DK/SE) er uddannet på Statens Scenekunstskole i 2013. Hun bor og arbejder som danser i København; har arbejdet med forskellige koreografer og turneret rundt om i verden.

Antoinette Helbing (DK/DE) er uddannet danser på ArtEZ Dansacademie i Holland og bor i København. Herfra arbejder hun som koreograf og danser for en række danske og internationale koreografer.

Marie Bru Eide (DK/NO) er udannet danser og koreograf fra Den Danske Scenekunstskole, 2018. Med base i København arbejder hun for andre koreografer og i egne projekter.

Georgia Kapodistria (DK/CY) arbejder som danser, danseformidler og koreograf i København. Hun er uddannet bachelor i dans på Folkwang Universitet der Künste i Essen, 2013, og danseformidler på Den Danske Scenekunstskole, 2018.

MYKA er et kompagni, som arbejder med scenekunst for børn og unge.

’Månen’ udspringer fra MYKA’s danseforestilling og installation ’Natten’ og er specialdesignet til kreative og koreografiske kunstbesøg i institutioner på børnenes præmisser, tilpasset deres hverdag.
www.myka.dk

Foto: Morten Arnfred

KORA
Med KORA leverer Dansehallerne en palet af kvalificerede, relevante og inspirerende dansebesøg på institutioner, hvor små teams af professionelle kunstnere møder børn og unge og deres voksne i medskabende forestillinger.

KORA har kunsten som hjerte og tager afsæt i Dansehallernes overbevisning om, at børn og unge har krav på og behov for at møde den i deres hverdag. Dans og koreografi kan bidrage til at udvide børns og unges horisonter for, hvordan man kan agere i verden og dermed være væsentlige, sanselige indspark til identitetsdannelsen
Mere info

14.-18. juni 2021

Ishøj Kommune