Aktiviteter

Ásrún Magnúsdóttir

Listening Party

OBS! AFLYSNING
Vi er desværre nødt til at aflyse ​​denne forestilling og vores kommende program i Pakhus 11 og Koncertkirken pga. den aktuelle COVID19-situation.
Vi har truffet denne beslutning på baggrund af regeringens opfordring om at passe på og beskytte hinanden. Vi er selvfølgelig kede af det, da vi ved, hvilke gode oplevelser, du går glip af.
Alle vores forestillinger og offentlige events aflyses derfor de næste to uger. Vi følger udviklingen af situationen og holder dig orienteret på alle vores informationskanaler.
Vi arbejder på at kunne give dig mulighed for at opleve de aflyste forestillinger engang i fremtiden.
Alle jer der har billet til en af de aflyste forestillinger vil automatisk modtage en tilbagebetaling. Det er vores politik, at vores gæster skal være glade og tilfredse – og vi håber, at se dig igen, når situationen ændre sig.

—————————————————

Kom med til en fest på scenen – værterne er en stor gruppe teenagere i alderen 12 – 19 år. De spiller deres yndlingsmusik. De synger og danser sammen og taler om deres favoritmusik og om sig selv, ideer, bekymringer, tanker og drømme.

De taler om deres musik og om sig selv, ideer, bekymringer, tanker og drømme. De hænger ud, lytter til musik sammen og lytter til hinanden. De støtter hinanden, fejrer hinanden og deres teenageår. Scenen er deres, ordene er deres, de har magten – selvom det bare er under showet – det er deres fest, og de gør hvad de vil.

Listening Party havde premiere i Reykjavik på Island i efteråret 2017 med en gruppe islandske teenagere. Nu rykker forestillingen til København, hvor vi i Dansehallerne satser på at få loftet til at lette i KoncertKirken på Nørrebro! Forestillingen eller festen skabes i tæt samarbejde mellem Dansehallerne og den professionelle koreograf Ásrún Magnúsdóttir og dramaturgen Alexander Roberts.

Om Ásrún Magnúsdóttir
Ásrún Magnúsdóttirs kunstneriske arbejde sigter mod at strække og udfordre de dominerende danseformer. I hendes seneste værker har hun arbejdet med mennesker, der ikke tidligere har stiftet bekendtskab med dans og koreografi. Hun er interesseret i at forstærke de stemmer, som hun føler normalt vis ikke bliver hørt ved at give dem scenen til så de kan få plads til at tale, blive set og lyttet til.

Hun har stor erfaring med at arbejde med forskellige sociale grupper især unge mennesker, teenagere og børn, samt mikrosamfund som f.eks. hendes egne naboer, beboerne i bestemte kvarterer eller i en enkelt opgang.

Hendes arbejde har turneret i Europa, hvor hun også har afholdt workshops for fagfolk og amatører. Læs mere hér

Om Alexander Roberts
Alexander Roberts arbejder som kurator, dramatiker, underviser og kunstner – han har været co-direktør for Reykjavík Dance Festival siden 2014, programdirektør for Performing Arts MFA ved Islands kunstakademi siden 2016 og arbejder som kunstner i samarbejde med Ásrún Magnúsdóttir, Dance for Me og Katrín Gunnarsdóttir.

Som kurator, dramatiker og kunstner har han samarbejdet med bl.a. Black Box i Oslo, Avant Garden i Trondheim, Take Me Somwhere i Glasgow, Yeah Yeah Yeah i Zürich, Centrales Fies, Dro, Italien, Tanzfabrik, Berlin og Zodiak i Helsinki.

Medvirkende
Alma Edelved, Amalie Isabel Tingsø, Anna Celia Zulueta-Larsen, Anna Marker, Anna Ostojic Mortensen, Anna Sofie Møller, Asta Flinker Blæsbjerg, Astrid Hedvig Holm Friis, Charlie Møller Nielsen, Elisabeth Holmgaard Josephsen,Ella Henriksen, Freja Kofoed-Hansen, Freya Thomsen-Brown, Isa Dittmer Rohmann, Lea Aspöck Sugar, Matilda Thomsen-Brown, Matilde Catalina Sass Thylstrup, Olivia Caroline Nielsen, Olivia Schnack Bohm, Paula Orbeline Lynggaard Hansen, Rebekka Møller, Ronja Wium Petersen, Shefaa Ghannam, Signe Norden, Sofie Lang Schønfeldt, Sofie Viola Ellegaard, Sofie Wagner Stage, Valborg Rau Rasmussen & Yara Mahmoud ata Saaydeh

Spillested: Koncertkirken, Blågårds Plads 6A, København N

Varighed: ca. 45 min

Lørdag kl. 17 og kl. 19 / Søndag kl. 15 og kl. 17

KoncertKirken

80,- / 40,- ung (+ gebyr)