Aktiviteter

Ásrún Magnúsdóttir

Listening Party

Køb billetter

Kom med til en fest på scenen – værterne er en stor gruppe teenagere i alderen 13 – 17 år. De spiller deres yndlingsmusik. De synger og danser sammen og taler om deres favoritmusik og om sig selv, ideer, bekymringer, tanker og drømme.

De taler om deres musik og om sig selv, ideer, bekymringer, tanker og drømme. De hænger ud, lytter til musik sammen og lytter til hinanden. De støtter hinanden, fejrer hinanden og deres teenageår. Scenen er deres, ordene er deres, de har magten – selvom det bare er under showet – det er deres fest, og de gør hvad de vil.

Listening Party havde premiere i Reykjavik på Island i efteråret 2017 med en gruppe islandske teenagere. Nu rykker forestillingen til København, hvor vi i Dansehallerne satser på at få loftet til at lette i KoncertKirken på Nørrebro! Forestillingen eller festen skabes i tæt samarbejde mellem Dansehallerne og den professionelle koreograf Ásrún Magnúsdóttir og dramaturgen Alexander Roberts.

Om Ásrún Magnúsdóttir 

Ásrún Magnúsdóttirs kunstneriske arbejde sigter mod at strække og udfordre de dominerende danseformer. I hendes seneste værker har hun arbejdet med mennesker, der ikke tidligere har stiftet bekendtskab med dans og koreografi. Hun er interesseret i at forstærke de stemmer, som hun føler normalt vis ikke bliver hørt ved at give dem scenen til så de kan få plads til at tale, blive set og lyttet til.

Hun har stor erfaring med at arbejde med forskellige sociale grupper især unge mennesker, teenagere og børn, samt mikrosamfund som f.eks. hendes egne naboer, beboerne i bestemte kvarterer eller i en enkelt opgang.

Hendes arbejde har turneret i Europa, hvor hun også har afholdt workshops for fagfolk og amatører. Læs mere hér

Om Alexander Roberts 

Alexander Roberts arbejder som kurator, dramatiker, underviser og kunstner – han har været co-direktør for Reykjavík Dance Festival siden 2014, programdirektør for Performing Arts MFA ved Islands kunstakademi siden 2016 og arbejder som kunstner i samarbejde med Ásrún Magnúsdóttir, Dance for Me og Katrín Gunnarsdóttir.

Som kurator, dramatiker og kunstner har han samarbejdet med bl.a. Black Box i Oslo, Avant Garden i Trondheim, Take Me Somwhere i Glasgow, Yeah Yeah Yeah i Zürich, Centrales Fies, Dro, Italien, Tanzfabrik, Berlin og Zodiak i Helsinki.

Spillested: Koncertkirken, Blågårds Plads 6A, København N

Varighed: ca. 45 min

Lørdag kl. 17 og kl. 19 / Søndag kl. 15 og kl. 17

KoncertKirken

80,- / 40,- ung (+ gebyr)