Aktiviteter

ICE HOT CPH / Norrdans

Lille Prinsen

OBS! Bemærk at denne forestilling er en del af programmet til ICE HOT Nordic Dance Platform Copenhagen – og derfor opføres på Baltoppen Live og ikke i Dansehallerne.
Baltoppen Live er en af flere scener, som Dansehallerne samarbejder med i forbindelse med ICE HOT CPH.

LILLE PRINSEN præsenteres af Norrdans, og er inspireret af den verdenskendte bog med samme titel, skrevet og illustreret af den franske forfatter Antoine de Saint-Exupéry. Det er en smuk og stemningsfuld forestilling, hvor fantasien slippes løs. Ligesom bogen handler forestillingen om de store og små spørgsmål, som et lille menneske står overfor midt i en stor verden.

Den danske koreograf Tina Tarpgaard og komponisten Daniel Nelson fra Sverige har skabt en række koreografiske og musikalske tableauer. Vi følger piloten, som er styrtet ned i ørkenen og den mystiske lille karakter kaldt den Lille Prins, og ser hvordan de udforsker deres forhold. Igennem den imaginære rejse møder vi mange underlige karakterer og besynderlige ting som er genkendeligt fra bogen.

LILLE PRINSEN er en optræden i to akter – og er egnet som en familieforestilling.

Credits
Koreografi / Tina Tarpgaard
Komponist / Daniel Nelson
Scenedesign / Signe Krogh
Kostumedesign / Inbal Lieblich
Lysdesign / Michael Breiner
Dansere / Tomáš Červinka, Claudia Fürnholzer, César García Steensen, Viktor Konvalinka, Jakub Mędrzycki, Hanna Nussbaumer, Anaïs Pensé, Leila Verlinden
Verdenspremiere / 3. oktober 2015, Sundsvall, Sverige

Norrdans
Kompagniet har base i Härnösand i det nordlige Sverige. Deres mission er at præsentere moderne dans i alskens former i høj kvalitet, med særlig fokus på et yngre publikum.

De har også en særlig mission om at turnere i de fire nordligste amter i Sverige.
Siden 1995 har kompagniet produceret danseforestillinger skabt af internationale koreografiske sværvægtere såvel som af nye talenter.

www.norrdans.se

Varighed: 1 time og 45 minutter inklusiv pause

lør kl. 18

Opføres på Baltoppen Live i Ballerup