Aktiviteter

hello!earth

Life in the Universe

Live art- og performancekompagniet hello!earth inviterer dig til en social begivenhed, en sanselig naturoplevelse, en audio-walk, en udflugt, en fest.

Med udgangspunkt i ny biologisk viden udfordrer LIFE IN THE UNIVERSE vores ideer om natur og civilisation. Den inviterer til en sanselig og poetisk udforskning af vores muligheder for at organisere os som kollektiv og samfund. I natur, med natur, som natur.

LIFE IN THE UNIVERSE er støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst, Statens Kunstfonds internationale residency-program og det nordisk-baltiske dansenetværk Kedjas Dance in Wilderness residency-program 2013/2014.

NB: Medbring praktisk tøj og sko, da forestillingen foregår udendørs.

Credits
Kunstnerisk koncept: Vera Maeder, Jacob Langaa-Sennek
Medskaber og performer: Daniel Norback, Vera Maeder, Jacob Langaa-Sennek
Komponist: Pelle Skovmand
Biolog, aktivist og dramaturgisk konsulent: Ariana Jordao
Medforfattere og koreografer: Gustavo Ciríaco, Riikka Theresa Innanen

Husk, at du kan købe et festivalpas til kun 300,- med fri adgang til alle forestillinger på Det Frie Felts Festival i perioden den 10. – 21. juni 2015, så længe der er billetter.
Adgang med festivalspas forudsætter at der er ledige pladser til forestillingen. Når du køber festivalpasset er du samtidig med til at støtte alle kunstnere, der deltager på festivalen.

Når du har købt festivalpasset, modtager du en kode, som du kan booke billetter til de ønskede forestillinger med.

Varighed: 105 min.

kl. 15:15

Site Specific

80,-

hello!earth