Aktiviteter

Dansehallerne

Lærerworkshop i Århus

Koreografisk workshop for lærere

Book din plads her. Det er gratis at deltage.

Koreografisk workshop for lærere

På denne workshop får du som lærer inspiration til at arbejde med dans som kunstart i skolen. Workshoppen er en del af Dansehallernes program KORA.

Workshoppen kan fungere som en optakt til forestillingen Matta Matta 2.0 af Dansstationens turnékompagni.
Mere info

På workshoppen

  • bliver du præsenteret for dans som en æstetisk udtryksform på en let tilgængelig måde
  • får du konkret inspiration til aktiviteter, du kan tage videre i hverdagen som underviser – typisk i fagene musik og idræt, men også i andre faglige sammenhænge. I idræt relaterer vi relaterer vi især til kompetenceområderne Alsidig idrætsudøvelse (Dans og udtryk) og Idrætskulturer og relationer (Samarbejde og ansvar).

Der kræves ingen forhåndskendskab til dans for at deltage. Du kommer til at være fysisk aktiv, så husk tøj, du kan bevæge dig i.

Det er gratis at deltage.

Workshoppen foregår tirsdag den 20. februar 2020 kl. 14 – 17 i Aarhus C, Godsbanen.

 

KORA
Med KORA leverer Dansehallerne en palet af kvalificerede, relevante og inspirerende dansebesøg på institutioner, hvor små teams af professionelle kunstnere møder børn og unge og deres voksne i medskabende forestillinger.

KORA har kunsten som hjerte og tager afsæt i Dansehallernes overbevisning om, at børn og unge har krav på og behov for at møde den i deres hverdag. Dans og koreografi kan bidrage til at udvide børns og unges horisonter for, hvordan man kan agere i verden og dermed være væsentlige, sanselige indspark til identitetsdannelsen
Mere info

Kl. 14:00 - 17:00

Godsbanen

Gratis