Aktiviteter

Runnings Sculptures / CHOREOGRAPHY IN ACTION

Med kroppen på opdagelse

CHOREOGRAPHY IN ACTION /
Work demo and talk med Mette Overgaard, Marlene Bonnesen og Lars Dahl Pedersen

Du inviteres ind i det deltagerinddragende koncept Med kroppen på opdagelse, hvor de involverede kunstnere fortæller om tankerne og metoderne bag det koreografiske spil.

Hvad sker der, når man insisterer på at dyrke processen, uforudsigeligheden og forandringen i en færdig forestilling?

Mette Overgaard, Marlene Bonnesen og Lars Dahl Pedersen står bag Running Sculptures’ deltagerinddragende forestilling Med kroppen på opdagelse.

Forestillingen er et koreografisk spil, hvor børn og unge sammen med de tre dansekunstnere udfordrer hinanden gennem kreative benspænd, observation og refleksion.
Kunstnerne har skabt et koncept, hvor de kan udvikle deres egen dansepraksis, med hinanden og sammen med børn og unge på samme tid, gennem mange lag af koreografiske spilleregler, danse-scores og lydoptagelser i trådløse høretelefoner.

I denne CHOREOGRAPHY IN ACTION afprøves dele af konceptet med efterfølgende dialog omkring aspekter ved at arbejde deltagerinddragende og undersøgende fra workshop til forestillingsformat.

Mette Møller Overgaard, Marlene Bonnesen og Lars Dahl Pedersen
De tre kunstnere arbejder sammen omkring udviklingen af deres koreografiske praksisser. De fokuserer på inddragelse, udvikling og praksisdeling.
De producerer og har siden 2017 præsenteret deres arbejde bl.a. gennem kompagniet Running Sculptures. Siden september 2018 har Running Sculptures været rundt på skoler i Danmark med konceptet Med kroppen på opdagelse gennem Dansehallernes ordning Dans for Børn.

runningsculptures.dk/
dansforborn.dk/dansekompagnier/running-sculptures/

Lars Dahl Pedersen er uddannet i dans og koreografi fra Den Danske Scenekunstskole 1995-1999 og er cand.mag. i filosofi fra Københavns Universitet, 2016
Marlene Bonnesen er danser og koreograf uddannet fra Den Danske Scenekunstskole, 2011-2015.
Mette Overgaard er professionel dansekunstner uddannet fra Iwanson International i München 2006-2009 og danseformidler fra Den Danske Scenekunstskole, 2011-2013.


Konceptet CHOREOGRAPHY IN ACTION

Dansehallerne præsenterer møder mellem tilknyttede kunstnere og gæster fra Dansehallernes programmer og forestillinger – alle indenfor feltet koreografisk scenekunst. Ny kunstner hver mandag. Kunstnerne deler på disse mandagsmøder deres tanker om kunstnerisk arbejde via samtaler, installationer, forestillinger eller film.
Programmet foregår på engelsk og er åbent for alle.
Der er fri entré.

Kunsthal Charlottenborg
Programmet foregår i Charlottenborg Art Cinema, Kunsthal Charlottenborg, som er en af Dansehallernes samarbejdspartnere, og er vært for Dansehallernes faste mandagsprogram.

kunsthalcharlottenborg.dk/

Hvornår / kl. 19-21

Hvor / Kunsthal Charlottenborg, Nyhavn 2, København K