Aktiviteter

Dansehallerne

Koreografiske og performative praksisser for babyer

Metodeworkshop med Dalija Acin Thelander

Deadline for tilmelding er 26. april 2019!

“Helt små børn evner meget mere end vi umiddelbart forestiller os. Vi burde udforske verden sammen med et barn og se barnet som en partner i arbejdet med at undersøge, lære om og forstå kunst.”

Sådan siger koreograf, teaterskaber og kulturarbejder Dalija Acin Thelander, der har specialiseret sig i koreografisk arbejde og forestillinger for de helt små børn fra 0-18 måneder. I denne workshop introducerer hun sit arbejde og sine koreografiske metoder. Workshoppen er både praktisk og teoretisk funderet og tager udgangspunkt i de skabende processer og i det at optræde for babyer.

Målet med workshoppen er at skabe rum for dialog, vidensdeling og eksperimenter og at blive inspireret af Dalija Acin Thelander’s arbejde med babyer, der bygger på den sensoriske-perceptuelle tilgang.
De præsenterede praksisser udfordrer de idéer og den æstetik, der er forbundet med scenekunst for børn. Den undersøger muligheder for nye koreografiske metoder og lægger op til ukonventionelle møder med kunst.

Dalijas metoder omfavner barnets naturlige nysgerrighed og lyst til at deltage og lege. Og den understreger vigtigheden af de voksnes (f.eks. pædagoger) relationer til børnene i forhold til den sociale og kunstneriske erfaring, vi deler med dem.

Praktisk information og tilmelding
Målgruppe / Dansere og koreografer med interesse i kunstnerisk arbejde med små børn (0-18 mdr.), kunstnere fra andre discipliner, lærere og pædagoger som arbejder med målgruppen
Dato / 14. maj 2019
Tid / kl. 10-16
Pris / 100 kr (inkl. en sandwich og en vand)
Hvor / OBS! BEMÆRK AT VI HAR FLYTTET WORKSHOPPEN til Phillip de Langes Allé 3, Holmen, 1435 København K.

Deadline for tilmelding / 26. april 2019
TILMELD DIG HER

Om Dalija Acin Thelander (SE)
Hun har siden 2008 haft fokus på vigtigheden af ‘det tidlige møde med kunsten’ gennem forskning i og produktion af koreografisk arbejde for babyer.

Dalija Acin Thelanders forestillinger har turneret i Japan, Korea, Kina, Indien, Brasilien og Europa, og hendes koreograferede installation for babyer “Baby Space” er blevet co-produceret i Serbien, Polen, Danmark, Japan, Kina, Singapore og Grønland.

I 2017 skabte hun en bestilt forestilling for babyer til Den Kongelige Opera Stockholm. Hun har delt flittigt ud af resultaterne fra hendes forskning gennem en lang række internationale forelæsninger og laboratorier.

www.dalijaacinthelander.com

 

Myriader av Världar - Kungliga Operan