Aktiviteter

Boaz Barkan, Xiri Tara Noir, Mille MariaDalsgaard, Maria Carmen Lindegaard / CHOREOGRAPHY IN ACTION

Om Kaffe på tværs af Sydhavnen

PRÆSENTATION & DIALOG /
Om “Kaffe på tværs af Sydhavnen” – et borgerinddragende kunstnerisk projekt


Aftenen er en del af programrækken CHOREOGRAPHY IN ACTION

Kaffe på tværs af Sydhavnen er den første fase i den danske del af et stort EU-projekt kaldet Centriphery. Centriphery udforsker og udvikler nye metoder og kunstnerisk praksis for at skabe kunstnerisk drevne aktiviteter med borgerinddragelse i udvalgte regioner. I Danmark er bydelen Sydhavnen valgt til projektet.

Denne mandag aften møder du de danske kunstnere, der er involveret i projektet i Sydhavn; Boaz Barkan og Xiri Tara Noir og fra Sydhavn Teater: Maria Carmen Lindegaard og Mille Maria Dalsgaard.

De vil, med afsæt i Kaffe på tværs af Sydhavnen, tale om hvordan de arbejder med borgerinddragelse og dets indflydelse på deres kunstneriske praksis.

Mere om Kaffe på tværs af Sydhavnen
I perioden 17. – 21. september flytter et team af danske og udenlandske kunstnere ind i Sydhavnen og engagerer sig i lokalbefolkningen, der bor i området. Med et rullende bord som samlingspunkt bevæger kunstnerne sig rundt i de forskellige områder af Sydhavnen og møder de lokale over en kop kaffe eller to. Der vil være rum til at udveksle store og små fortællinger, opdage skjulte fortællinger og overraske med nye. Det rullende bord vil være en åben platform, der inviterer alle til at kigge forbi.
Denne første fase Kaffe på tværs af Sydhavnen er dedikeret til research og er udgangspunkt for flere aktiviteter i løbet af vinteren og foråret 2020. I juni 2020 vil der være en større afsluttende kunstnerisk begivenhed.
Sydhavn Teater og Dansehallernes er gået sammen om dette projekt, som udvikles i mødet med borgerne i Sydhavn. Sydhavn Teater har stærke lokale rødder og arbejder allerede tæt sammen med beboere i Sydhavn og vil også bidrage til at forankre projektet.

Aftenens publikum/deltagere er også meget velkommen til at byde ind, hvis de har erfaringer med borgerinddragende processer.

Se mere info om Centriphery her

 

Konceptet CHOREOGRAPHY IN ACTION
Dansehallerne præsenterer møder mellem tilknyttede kunstnere, eksperter og andre gæster fra Dansehallernes programmer og forestillinger. Ny gæst hver mandag. På disse mandagsmøder deles tanker om kunstnerisk arbejde via samtaler, installationer, forestillinger eller film.
Programmet foregår på engelsk og er åbent for alle.
Der er fri entré.

Kunsthal Charlottenborg
Programmet foregår i Kunsthal Charlottenborg, som er en af Dansehallernes samarbejdspartnere, og er vært for Dansehallernes faste mandagsprogram. kunsthalcharlottenborg.dk/

Hvornår / kl. 19-21

Hvor / Kunsthal Charlottenborg, Nyhavn 2, København K