Aktiviteter

Boaz Barkan, Xiri Tara Noir, Mille Maria, Dalsgaard, Maria Carmen Lindegaard, Marie Egetoft / CHOREOGRAPHY IN ACTION

Kaffe på tværs af Sydhavnen

OPLÆG & DIALOG /
Kaffe på tværs af Sydhavnen – et borgerinddragende kunstnerisk projekt om at etablere nye fællesskaber i bydelen.


Aftenen er en del af programrækken CHOREOGRAPHY IN ACTION

Kom og hør hvordan kunstnerne i det igangværende projekt Kaffe på tværs af Sydhavnen griber borgerinddragelse an, og hvordan det har indflydelse på deres kunstneriske praksisser.

Mød denne aften de deltagende kunstnere: Boaz Barkan og Xiri Tara Noir og fra Sydhavn Teater: Mille Maria Dalsgaard, Maria Carmen Lindegaard og Marie Egetoft.

Aftenens publikum/deltagere er også meget velkommen til at byde ind, hvis de har erfaringer med borgerinddragende processer.

Kaffe på tværs af Sydhavnen
Lidt om projektet: Med afsæt i en begivenhed, der står centralt i bydelens bevidsthed, rammesætter et team af danske og internationale kunstnere udviklingen af en række kunstneriske aktiviteter, der nyfortolker og opdaterer denne begivenhed. Formålet er at etablere nye fællesskaber på tværs af bydelens kulturelle, sociale og økonomiske diversitet.

Dansehallerne og Sydhavn Teater er gået sammen om dette projekt, som udvikles i mødet med borgerne i Sydhavn og sætter spor hos både kunstnere og borgere. Projektet er en del af et større europæisk EU-projekt, Centriphery. Den danske del af projektet løber fra september 2019 – juni 2020.

Se mere info her

 

Konceptet CHOREOGRAPHY IN ACTION
Dansehallerne præsenterer møder mellem tilknyttede kunstnere, eksperter og andre gæster fra Dansehallernes programmer og forestillinger. Ny gæst hver mandag. På disse mandagsmøder deles tanker om kunstnerisk arbejde via samtaler, installationer, forestillinger eller film.
Programmet foregår på engelsk og er åbent for alle.
Der er fri entré.

Kunsthal Charlottenborg
Programmet foregår i Charlottenborg Art Cinema, Kunsthal Charlottenborg, som er en af Dansehallernes samarbejdspartnere, og er vært for Dansehallernes faste mandagsprogram.

kunsthalcharlottenborg.dk/

Hvornår / kl. 19-21

Hvor / Kunsthal Charlottenborg, Nyhavn 2, København K

Foto / Jan Føns