Aktiviteter

Det Frie Felts Festival

JULI/JON: Everything Remains

Koreografi / performance

Om en træt og foranderlig krop

En nøgen krop ligger på det hvide gulv. Udstillet, stille. Så begynder kroppen langsomt at bevæge sig. Den tager sig tid. En langsomhed, der giver publikum tid, til at undersøge kroppens detaljer og lære den at kende. Det er historien om en træt krop, om smerte og begrænsninger. En biografisk fortælling om store fysiske transformationer af krop og køn.

EVERYTHING REMAINS er en minimalistisk og poetisk performance om en krop, der er både stærk og svag, langsom og hurtig – en krop som løfter sig op for så at falde sammen. Forestillingen er skabt ud fra performeren Juli Apponens egne konkrete oplevelser med operationer, kronisk smerte og en krop i forandring.

JULI/JON interesserer sig for kroppe med begrænsninger og udfordringer og kroppe, der kommer på scenen på trods. Deres værker er abstrakte, minimalistiske og strengt komponeret. EVERYTHING REMAINS er anden del i deres Everything triologi.

 

Koncept, koreografi, scenografi og lys: Juli Apponen, Jon R. Skulberg

Medvirkende: Juli Apponen

Musik: Lil Lacy

Dramaturgi: Astrid Hansen Holm

Lys: Addis Prag

Artisttalk efter forestillingen d. 6. juni
 med moderator Alex Alvina Chamberland.

Se den hvis du vil opleve en minimalistisk og præcis performance med kroppen som centralt tema. Se IN BETWEEN CONCRETE som også arbejder med det langsomme og den begrænsede krop.

DFFF16_FB_PROFIL_2

Varighed: 55 min.

Kl. 18:00

Lille Scene

80,- / ung 50,-

Performance by JULI/JON entitled "EVERYTHING REMAINS" 18-20.09. 2015, Copenhagen, Denmark