Aktiviteter

hello!earth

In it together / en del af close encounters

FESTIVAL CLOSE ENCOUNTERS
IN IT TOGETHER – forestilling og radiotransmission af hello!earth (DK)

Med lyd i hovedtelefonerne bliver op til 50 deltagere sammen guidet igennem et kalejdoskopisk lydlandskab af liv fra fjerne og ukendte steder.

Igennem en serie bevægelsesinstruktioner, bliver vi inviteret på en rejse igennem glimt af liv og historier – nu genoplivet igennem vores egne kroppe.

Den personlige og den fælles oplevelse re-vitaliserer hinanden og potentialet for en kollektiv krop opstår i øjeblikket. Her i galleriets rum, og ude i byen, hvor folk lytter med til den lokal radiostation, der udsender det hele fra udstillingsbygningen. Et nutidigt bevægelsesritual med kraft til at re-vitaliserer fællesskabet.

Oplevelsen foregår på Engelsk

IN IT TOGETHER er baseret på en dybdegående research i menneskers personlige livsøjeblikke, indsamlet sammen med meget forskellige grupper mennesker og oversat til bevægelsesinstruktioner og lyd. Researchen var del af projektet “Dans Din Nabo”, en co-produktion mellem Dansehallerne, Bora Bora og hello!earth. “Dans Din Nabo” blev opført som del af Kulturby Århus i landsbyen Skød i 2017.

Credit
Medskabende kunstner / Daniel Norback, Merete Byrial, Vera Maeder, Jacob Langaa Sennek
Bevægelses-research / Anu Rajala Erkut, Vera Maeder, Merete Byrial & many people
Lyddesign / Pelle Skovmand
Koncept, koreografi, visuel design / Vera Maeder og Jacob Langaa-Sennek

Værket er en del af festivalen Close Encounters – se hele programmet her

Hvor / Den Frie Udstillingsbygning, Oslo Plads 1, København

Photo / doublExpose