Aktiviteter

Galerie

Group Show

Kurateret og udført af Galerie, et immateriel galleri for immaterielle kunstværker.

Group Show er en udstilling af immaterielle kunstværker i forestillings format. Kunstværkerne spænder over en bred vifte af medier så som dans, joke, poesi, terapi, konflikt med flere. Alle ville kunne passe ind i kategorien af hvad vi kalder immaterielle kunstværker, kunstværker der ikke kan reduceres til et materielt objekt eller dokumentationen af en handling.

Fra relationel æstetik over social skulptur til “situationer” har samtidige kunstpraksis sat fokus på produktionen af subjektivitet i oplevelsesøkonomien, ved at bruge liv som mål og middel. En samtale, en opførsel, en dans eller et humør er således blevet både pensel og maleri. Hvad er relationerne mellem objektificeringen og produktionen af liv i kunsten og det bredere samfund? Hvad sker der med kunst, når livet bliver kapitaliseret som nye former for produktion?

I Dansehallerne vil Group Show omfatte værker af:
Jennifer Lacey, Dora Garcia, Krõõt Juurak, Alex Bailey, Mårten Spångberg, Valentina Desideri, Audrey Cottin, Pontus Petterson, Jan Ritsema, Jonathan Burrows, DD Dorvillier, Angela Goh med flere.

I anledningen af Group Show holder Galerie en Grand Opening fredag d. 17. feb. 2017 / 17 – 20 på Annual Report, Åboulevard 44 – 2200 N.

Produceret og præsenteret af:
Ménagerie De Verre – Paris, Jan Mot & Sarma – Brussels, Squash Editions – Mexico City, Dansehallerne – Copenhagen og BF15 – Lyon.

Med støtte fra:
PACT zollverein – Essen, Knud Højgaards Fond, Institut Francais og Statens Kunstfond.

Sponsoret af:
Herr Von Eden

Illustration: Pancor, typography by Pontus Petterson (2013)
Bouquet by Sandrine Vaillant for Group Show, The Matinée in La BF15 – Lyon (2016)

Læs mere om Galerie

Varighed: ca. 90 min.

Kl. 19

Lille Scene

40 - 125 kr. (+ evt. gebyr)

PANCOR, TYPOGRAPHY BY PONTUS PETTERSON (2013)