Aktiviteter

Marcus Doverud (SE) / Fabio Liberti (IT/DK) / Den Frie

GRAND OPENING

 

Velkommen til ROOT ENCOUNTERS – Grand Opening af CLOSE ENCOUNTERS, 5 dage med nærværende værker af nyskabende kunstnere.

Rødder mødes i et koreograferet måltid af den svenske kunstner Marcus Doverud. Publikum inviteres til en madkoreografi, hvor performerne er knoldselleri, havsalt, kartofler, gulerødder, honning og humle m.m.

At indtage føde er at udsætte sig for fremmed liv og gøre det til en del af ens krop.

Koreografi / Marcus Doverud
I samarbejde med  / Ferment, Polykrom, Peter Otto Hansen og holdet bag CLOSE ENCOUNTERS

Marcus Doverud er performer, koreograf og underviser. Han er uddannet fra Stockholm Academy of Dramatic Arts og studerede æstetik og filosofi ved Södertörn University College.
Hans arbejde summer omkring kropslige, rumlige og lydmæssige udtryk og deres indbyrdes forhold. Han har lavet flere soloforestillinger og har et langsigtet samarbejde med  billedkunstneren Liv Strand, som har resulteret i en række forestillinger. I sommeren 2016 udgav Marcus sin første bog “Viformation” sammen med Liv Strand.

 

+ Åbningen byder også på en forestilling af Fabio Liberti (IT/DK.)

Når appetitten er vakt forsætter aftenen med det koreografiske installation cloth af den konsekvente og innovative koreograf Cristina Caprioli (SE). Aftenen afrundes med en horisontal lydrejse CAVEMUSIC med den frygtløse sampler Daniela Bershan (IT/DE). CAVEMUSIC kræver en særskilt billet.

Varighed: 1,5 time

Kl. 19 - 20.30

Hvor / Den Frie Udstillingsbygning, Oslo Plads 1, Kbh Ø