Forestillinger

Gazart (DK) / Den Frie Udstillingsbygning

GRÆSGRØN

Kriblende, krablende, klukkende græsstrå svajer rundt om publikum i Græsgrøn. Som var vi skrumpet ind og omringet af en verden, der normalt kun kilder vores fødder på en varm sommerdag. Her er vi på opdagelse blandt stråene, der gemmer på uendelige oplevelser og muligheder. Som iderige opdagelsesrejsende undersøger en danser og en musiker det levende landskab i det meterhøje græs. Sammen fordyber vi os i plænens hidtil ubemærkede underverden af nye klange og melodier skabt af bevægelse og lyd. Musik får plads og tid til at opstå ud af alt det grønne. Dugtunge strå og små pletter af sol, insekters svirren og vindens hvisken former et sanseligt univers af bevægelse og lyd, som hylder hverdagens små mirakler.

Danser: Søren Linding Urup
Koreograf: Tali Rázga
Kostumer og scenografi: Ida Marie Ellekilde
Komponist og medvirkende: Siri Skamby

Om Gazart
Gazart, ledet af koreograf Tali Rázga, skaber forestillinger, der sætter krop på de aktuelle temaer, vi lever med i hverdagen. Det vi alle taler om, men ikke altid forstår med intellektet.

Koreografierne er karakteriseret ved nysgerrigt at undersøge andre sider af genkendelige oplevelser og tilbyder nye blikke på hverdagens almindeligheder. Præsenteret i musikalske og underfundige universer, hvor historierne bliver sprællevende i hænderne og i benene på
danserne. I et letforståeligt og umiddelbart kropssprog. Det er bevægende og humoristisk dansekunst, der taler i øjenhøjde til piger og drenge, kvinder og mænd. Fortalt i et mix af ubekymret leg, sart poesi og fysisk råstyrke. De kritikerroste forestillinger, kortfilm og workshops er skabt til et publikum, der spænder fra vuggestuebørn til teenagere og granvoksne.

Gazart.dk

Om Den Frie Udstillingsbygning
Dansehallerne samarbejder med Den Frie igennem sæson 2017/18 og præsenterer flere events og forestillinger der i foråret 2018.

Den Frie Udstillingsbygning er bygget og ejet af kunstnere med det grundlæggende formål at præsentere publikum for det sidste nye inden for samtidskunsten. Her præsenteres et interessant og varieret udstillingsprogram bestående af ca. 10 udstillinger årligt med både danske og udenlandske kunstnere, der alle forholder sig til tidens aktuelle emner. Huset er en platform for den levende kunst og ny kunstproduktion med deltagelse af mange kunstnere og tæt dialog kunsten, kunstneren og publikum imellem.
Denfrie.dk

Varighed: 30 min.

Yderligere informationer følger. Link til billetsalg på vej.

Spillested: Den Frie Udstillingsbygning / Oslo Plads 1, København Ø