Aktiviteter

Gazart (DK) / Den Frie Udstillingsbygning

GRÆSGRØN

En sanselig installationsforestilling for de yngste (0-5 år) og deres voksne.

Kriblende, krablende, klukkende græsstrå svajer rundt om publikum i Græsgrøn. Som var vi skrumpet ind og omringet af en verden, der normalt kun kilder vores fødder på en varm sommerdag. Her er vi på opdagelse blandt stråene, der gemmer på uendelige oplevelser og muligheder.

Som iderige opdagelsesrejsende undersøger en danser og en musiker det levende landskab i det hvislende græs. Sammen fordyber vi os i plænens hidtil ubemærkede underverden af nye klange og melodier skabt af bevægelse og lyd. Musik får plads og tid til at opstå ud af alt det grønne.

Dugtunge strå og små pletter af sol, insekters svirren og vindens hvisken former et sanseligt univers af bevægelse og lyd, som hylder hverdagens små mirakler.

Koreografi: Tali Rázga i samarbejde med de medvirkende
Danser: Søren Linding Urup
Komponist og musiker: Siri Skamby
Kostumer og scenografi: Ida Marie Ellekilde
Musisk konsulent: Kirsten Juul Seidenfaden
Skrædder: Hanne Mørup
Produktionsleder og bygger: Mikkel Munk Iversen
Grafiker, PR fotos og trailer: Søren Meisner
Tegner: Marie Priem
PR og markedsføring: Betina Rex
Producent: Carlos Calvo

 

Forestillingen for de 0-5 årige og deres voksne varer 30 minutter – og efterfølgende er der mulighed for, at de små kan udforske installationen og møde de medvirkende kunstnere der.

Forestillingerne er en del af CLOSE ENCOUNTERS – 5 dage med nærværende værker – koreografiske installationer, performances, horizontal lydrejse, dansefilm og talks. Kom helt tæt på – værker for børn, voksne, hunde og katte!
Den Frie Udstillingsbygning er rammen om alle oplevelserne 14.-18. februar 2018.

Om Gazart
Gazart, ledet af koreograf Tali Rázga, skaber forestillinger, der sætter krop på de aktuelle temaer, vi lever med i hverdagen. Det vi alle taler om, men ikke altid forstår med intellektet.
Koreografierne er karakteriseret ved nysgerrigt at undersøge andre sider af genkendelige oplevelser og tilbyder nye blikke på hverdagens almindeligheder. Præsenteret i musikalske og underfundige universer, hvor historierne bliver sprællevende i hænderne og i benene på danserne. I et letforståeligt og umiddelbart kropssprog. Det er bevægende og humoristisk dansekunst, der taler i øjenhøjde til piger og drenge, kvinder og mænd. Fortalt i et mix af ubekymret leg, sart poesi og fysisk råstyrke.
De kritikerroste forestillinger, kortfilm og workshops er skabt til et publikum, der spænder fra vuggestuebørn til teenagere og granvoksne.
Gazart.dk

Om Den Frie Udstillingsbygning
Dansehallerne samarbejder med Den Frie igennem sæson 2017/18 og præsenterer events og forestillinger der i foråret 2018. Den Frie Udstillingsbygning præsenterer publikum for det sidste nye inden for samtidskunsten. Huset er en platform for den levende kunst og ny kunstproduktion med deltagelse af mange kunstnere og tæt dialog kunsten, kunstneren og publikum imellem.
Denfrie.dk

Varighed: 30 min.

14. feb 2018 kl. 9.30 + kl. 11 + kl. 12.30 / 15. feb kl. 9.30 + kl. 11 + kl. 12.30 / 16. feb kl. 9.30 + kl. 11 + kl. 12.30 / 18. feb kl. 11 + kl. 12.30

Spillested / Den Frie Udstillingsbygning / Oslo Plads 1, København Ø

Kr. 80 / Børn/unge u. 25år kr. 40 / Stud. kr. 40 / Gruppe min. 6 unge u. 25år kr. 40