Aktiviteter

Jon R. Skulberg (NO) / CHOREOGRAPHY IN ACTION

“Fundamental tvivl” – Om potentialet i tredimensionelle møder

SAMTALE / en refleksion i tekst og bevægelse ved Jon R. Skulberg (N)
Del af programrækken CHOREOGRAPHY IN ACTION

Skulberg inviterer til en samtale omkring hans arbejde med atmosfærer, om hvorfor han finder det svært at have tillid til dansen, hvorfor han finder det nemt at stole på publikum, hans forestillinger om dynamik og tempo og vigtigheden af dramaturgi.

Præsentationen bliver en todimensionel samtale i konfrontation med en flerdimensionel krop. En refleksion i tekst og bevægelse.

Jon R. Skulberg
Kunstnerisk leder af Convoi Exceptionnel og anden halvdel af JULI/JON. Han har udviklet flere operaproduktioner med Hotel Pro Forma. Han arbejder som instruktør, scenograf og koreograf. Skulberg arbejder med et tydelig visuelt blik, og balancerer visuelle og rumlige virkemidler, lyd og musik til en holistisk helhed. Altid i relation til en eller flere kroppe. Det findes altid en dimension af levet liv i hans koreografiske arbejde – uanset om det er skolede eller ikke skolede kroppe det arbejdes med.
www.jonskulberg.com


Konceptet CHOREOGRAPHY IN ACTION

Dansehallerne præsenterer møder mellem tilknyttede kunstnere og gæster fra Dansehallernes programmer og forestillinger – alle indenfor feltet koreografisk scenekunst. Ny kunstner hver mandag. Kunstnerne deler på disse mandagsmøder deres tanker om kunstnerisk arbejde via samtaler, installationer, forestillinger eller film. Programmet foregår på engelsk, og det er primært henvendt til branchen, er dog åbent for alle, der er interesseret i at opleve ny koreografisk performativ kunst gennem intellektuelle og fysiske oplevelser. Der er fri entré.

Kunsthal Charlottenborg
Programmet foregår i Charlottenborg Art Cinema, Kunsthal Charlottenborg, som er en af Dansehallernes samarbejdspartnere, og er vært for Dansehallernes faste mandagsprogram.
kunsthalcharlottenborg.dk/

Varighed: Varighed / 2 timer

Hvornår kl. 19-21

Hvor / Kunsthal Charlottenborg, Nyhavn 2, København K

Fri entré

Foto / Matthew Pitchford