Aktiviteter

Convoi Exceptionnel

For Ever Four Seasons

OBS! AFLYSNING

OBS! AFLYSNING
Vi er desværre nødt til at aflyse ​​denne forestilling og vores kommende program i Pakhus 11 og Koncertkirken pga. den aktuelle COVID19-situation.
Vi har truffet denne beslutning på baggrund af regeringens opfordring om at passe på og beskytte hinanden. Vi er selvfølgelig kede af det, da vi ved, hvilke gode oplevelser, du går glip af.
Alle vores forestillinger og offentlige events aflyses derfor de næste to uger. Vi følger udviklingen af situationen og holder dig orienteret på alle vores informationskanaler.
Vi arbejder på at kunne give dig mulighed for at opleve de aflyste forestillinger engang i fremtiden.
Alle jer der har billet til en af de aflyste forestillinger vil automatisk modtage en tilbagebetaling. Det er vores politik, at vores gæster skal være glade og tilfredse – og vi håber, at se dig igen, når situationen ændre sig.

————————————————————–

En del af Dansehallernes forårsprogram i Pakhus 11 i 2020.

Menneskets evne er menneskets gåde – på god og ondt.

“For Ever Four Seasons” er et musikalsk, koreografisk og eksistentialistisk værk, der insisterer på langsomheden, som en modstand mod vor tids hurtigt accelererende verden. Hvad er menneskets rolle i den antropocæne tidsalder? – tiden, som vi befinder os i nu, hvor vi påvirker planeten direkte. Det er det grundlæggende spørgsmål, som Jon R. Skulberg og Convoi Exceptionnel vil behandle i “For Ever Four Seasons”.

Convoi Exceptionnel ønsker at give publikum en sanselig oplevelse, som stryger både med og mod hårene.

Danseren Kenzo Kusuda har aflagt sig menneskets bevægemønster for at optage “naturens” grundform. Performeren Marianna Kavallieratos er en krop der vandrer i et muligt og voldsomt fremtidsbillede – i et umuligt forsøg på at skabe et forhold til en omverden og en “natur”, der ikke længere ligner sig selv.

Deres tilstande forankres i nykomponerede værker af celloduoen Soma & Lil og komponist og lydkunstner Kristian Hverring. Jon R. Skulbergs iscenesættelse, scenografi og lys inviterer publikum til en serie nærværsbilleder i konstant langsom forandring.

Om Convoi Exceptionnel

Alt har sin tid. Alt har sit rum. Alt liv har en krop. Med det udgangspunkt indleder Jon R. Skulberg sit arbejde, uafhængigt af om det er en operaforestilling, et performanceværk eller en danseforestilling. Som iscenesætter, scenograf og koreograf arbejder han med rumlige-somatiske undersøgelser. Krop og rum i møde med et publikum. Convoi Exceptionnel er særtransport og bred last. Ligesom det skilt, der findes på store lastbiler på motorvejen, er kompagniet en påmindelse om at være opmærksomme på særlig tyngde og indhold. Convoi Exceptionnel er et transportmiddel for det enigmatiske, smerten, det angstfyldte og muligheden for håb.

Læs mere om kompagniet

Produktion / Convoi Exceptionnel
Kunstnerisk leder, koncept, koreografi, lys og scenografi / Jon R. Skulberg
Producent / Lene Bang
Danser / Kenzo Kusuda
Performer / Marianna Kavallieratos
Komponist & lyddesign / Kristian Hverring
Komponister & musikere / Soma Allpass & Lil Lacy
Kostume design / Mads Dinesen
Dramaturg / Astrid Hansen Holm
Lys teknik / Irene Lehtonen
Lys teknik, København / Ilmari Pesonen
Scenografi assistent, København / Olga Regitze Dyrløv Høegh
Kommunikation / Kirstine Bauning
Administration / Projektcenteret, Dansehallerne
Foto / Søren Kjeldgaard
Co-produktion / Bora Bora

OBS! Der vil forekomme brug af stroboskoplys enkelte steder i forestillingen

Dansehallerne præsenterer et massivt sanseligt program i fire uger i Pakhus 11, Østerbro fra 24. februar til 21. marts 2020. Velkommen til bevægende øjeblikke med danseforestillinger og koreografiske værker.

Spillested: Pakhus 11, Dampfærgevej 2, 2100 København Ø (800 meter fra Østerport st.)

Varighed: 70 min.

kl. 20

Pakhus 11

135,- / 65,- ung