Aktiviteter

Convoi Exceptionnel

For Ever Four Seasons

Køb billetter

Menneskets evne er menneskets gåde – på godt og ondt.

“For Ever Four Seasons” er et musikalsk, koreografisk og eksistentialistisk værk, der insisterer på langsomheden, som en modstand mod vor tids hurtigt accelererende verden. Hvad er menneskets rolle i den antropocæne tidsalder? – tiden, som vi befinder os i nu, hvor vi påvirker planeten direkte. Det er det grundlæggende spørgsmål, som Jon R. Skulberg og Convoi Exceptionnel vil behandle i “For Ever Four Seasons”.

Convoi Exceptionnel ønsker at give publikum en sanselig oplevelse, som stryger både med og mod hårene.

Danseren Kenzo Kusuda har aflagt sig menneskets bevægemønster for at optage “naturens” grundform. Performeren Marianna Kavallieratos er en krop der vandrer i et muligt og voldsomt fremtidsbillede – i et umuligt forsøg på at skabe et forhold til en omverden og en “natur”, der ikke længere ligner sig selv.

Deres tilstande forankres i nykomponerede værker af celloduoen Soma & Lil og komponist og lydkunstner Kristian Hverring. Jon R. Skulbergs iscenesættelse, scenografi og lys inviterer publikum til en serie nærværsbilleder i konstant langsom forandring.

Om Convoi Exceptionnel

Alt har sin tid. Alt har sit rum. Alt liv har en krop. Med det udgangspunkt indleder Jon R. Skulberg sit arbejde, uafhængigt af om det er en operaforestilling, et performanceværk eller en danseforestilling. Som iscenesætter, scenograf og koreograf arbejder han med rumlige-somatiske undersøgelser. Krop og rum i møde med et publikum. Convoi Exceptionnel er særtransport og bred last. Ligesom det skilt, der findes på store lastbiler på motorvejen, er kompagniet en påmindelse om at være opmærksomme på særlig tyngde og indhold. Convoi Exceptionnel er et transportmiddel for det enigmatiske, smerten, det angstfyldte og muligheden for håb.

Læs mere om kompagniet

Produktion / Convoi Exceptionnel
Kunstnerisk leder, koncept, koreografi, lys og scenografi / Jon R. Skulberg
Producent / Lene Bang
Danser / Kenzo Kusuda
Performer / Marianna Kavallieratos
Komponist & lyddesign / Kristian Hverring
Komponister & musikere / Soma Allpass & Lil Lacy
Kostume design / Mads Dinesen
Dramaturg / Astrid Hansen Holm
Lys teknik / Irene Lehtonen
Lys teknik, København / Ilmari Pesonen
Scenografi assistent, København / Olga Regitze Dyrløv Høegh
Kommunikation / Kirstine Bauning
Administration / Projektcenteret, Dansehallerne
Foto / Søren Kjeldgaard
Co-produktion / Bora Bora

OBS! Der vil forekomme brug af stroboskoplys enkelte steder i forestillingen

Dansehallerne indtager Kapellet og præsenterer sitrende værker af tre toneangivende koreografer på den danske scene samt NEW SH*T – et rask svirp af morgendagens dans. Vær med 18. november – 4. december 2021.

Hvornår: 29. – 30. november 2021 kl. 20

Spillested: Dansekapellet, Bispebjerg Torv 1, 2400 København

Varighed: 70 min.

kl. 20

125,- / ung 55,- + gebyr