Aktiviteter

recoil performance group

Extended Falls to Humanity

En installation med borgeren i centrum

Extended Falls to Humanity er en borgerinddragende, koreografisk installation, som foregår på en række af landets rådhuse. Værket tager både fat i det, vi drømmer om, og det vi frygter for fremtiden.

recoil performance group besøger, forud for værket, kommunens rådhus og borgere. Med udgangspunkt i borgernes egne fortællinger og spekulationer over vores fælles fremtid skaber installationen en koreografisk, visuel og musikalsk oplevelse af den enkeltes og kollektivets tilstedeværelse i det politiske rum.

Extended Falls to Humanity handler om mennesker – og om at være menneske i det samfund, hvor værket foregår. Ved hjælp af 3D lyd og scenografi, og i samarbejde med fire performere, giver værket dig en ny oplevelse af det lokale samfund og det lokale rådhus. En installation, hvor borgerne ikke blot er tilskuer, men også medvirkende.

Extended Falls to Humanity er tredje og sidste del af The Membrane Project.

Billetter er gratis, men bookes på Teaterbilletter.dk. Vi lukker publikum ind hver halve time fra kl. 18.00-20.30, og afslutter med et Silent Disco fra kl. 21.00-22.00. Spiller på dansk d. 28. maj og på engelsk d. 29. maj.

Koreograf: Tina Tarpgaard
Medskabende kunstnere: Emilie Gregersen, Marlene Bonnesen, Hilde I Sandvold, Karin Bergman
Lysdesigner: Andreas Buhl
Installationsdesign: Andreas Buhl og Tina Tarpgaard
Komposition og lyddesign: Lars Greve, Mads Forsby
Lydteknik, vokalproduktion og afvikling: Mikkel Larsen
Producent: Carlos Calvo
Produktionsleder: Dorte Wium
Kommunikation og PR: Ida Fredericia
Medskribent: Ida Marie Hede
Grafik, film og foto: Søren Meisner
Statistikker: Janne Tarpgaard

Co-producent: Dansehallerne

Forestillingen er støttet af: Statens Kunstfond, Wilhelm Hansen Fonden, Oticon Fonden, Dansk Komponist Forening/KODA, Augustinus Fonden, Bikubenfonden og SNYK.

Tusind tak til alle institutioner, grupper, foreninger, hold og enkeltpersoner, der har bidraget til vores research. Derudover vil vi takke Jørn Burmester, Marlene Ickert, Udviklingsplatformens Udlånsbank (USU), Husets Teater, Omnivox, Silent Event, MS Mobildiskotek, Ringkøbing-Skjern Kommune, Per Høgh Sørensen, Københavns Rådhus, Dansebryggeriet, Efva Lilja, Dansehallerne, CPH stage, Mikael Fock, CLICK festival, Østerbro Teater, AFUK, Gerlev Idrætshøjskole og Lilly og Folmer Tarpgaard.

recoil-performance.org

Spillested: Københavns Rådhus, Bag Rådhuset, 1599 København

Hvor / Københavns Rådhus, Bag Rådhuset, 1599 København