Aktiviteter

recoil performance group

Extended Falls to Humanity

OBS! Nærmere info om spilletider og billetlink følger snarest.

Extended Falls to Humanity er et borgerinddragende, koreografisk værk, som foregår på en række af landets rådhuse.

Værket har borgeren i centrum og fortæller om de ting, der deler os op i kasser, og de ting der binder os sammen som mennesker.

recoil performance group besøger forud for værket byens rådhus og byens borgere. På baggrund af borgernes egne fortællinger skaber recoil en helt ny oplevelse af det lokale rådhus. Fire dansere giver, sammen med recoils banebrydende video- og lydteknik, en koreografisk, visuel og musikalsk kortlægning af det omgivende samfund.
En forestilling, tilpasset det enkelte rådhus’ arkitektur, hvor danserne, de lokale medvirkende og endda tilskuerens egen krop alle bliver en vigtig brik i forestillingens gang.

Extended Falls to Humanity handler om mennesker – og om at være menneske i det samfund, hvor forestillingen foregår og giver dig en fysisk, visuel og musikalsk genopdagelse af det lokale samfund og det lokale rådhus. En forestilling, hvor borgerne ikke blot er tilskuer, men også medvirkende.


Extended Falls to Humanity
er tredje og sidste del af The Membrane Project; as I collapse (2017), Mass – bloom explorations (2018) – en serie af værker, der udfordrer vores forestilling om mennesket og det menneskelige.

 

Kreditering
Dansere / Emilie Gregersen, Marlene Bonnesen, Hilde I Sandvold, Karin Bergman
Lysdesigner / Andreas Buhl
komponist / Lars Greve
Koreograf / Tina Tarpgaard
Producent / Carlos Calvo
Produktionsleder / Dorte Wium
Kommunikation og PR / Ida Fredericia
Projektkoordinator / Lone Nyhuus

Støttet af / Statens Kunstfond, Wilhelm Hansen Fonden, Oticon Fonden, Dansk Komponist Forening/KODA, Augustinus Fonden og SNYK

Forestillingen vises også i Ringkøbing april 2019, Helsingør under Click Festivalen maj 2019

recoil performance group er et prisvindende dansekompagni, der afsøger mødet mellem det menneskelige og det ikke-menneskelige – lige fra levende organismer til softwaregenererede virtuelle rum; fra digitale trompe oeil projektioner til mere analoge og sanselige rum skabt med lys, lyd og krop i bevægelse.

recoil-performance.org

Hvor / Københavns Rådhus, Rådhuspladsen 1, 1599 København

Foto / Søren Meisner