Aktiviteter

Alma Söderberg (SE)

ENTANGLED PHRASES

En hybrid mellem koncert og danseforestilling.
I forestillingen Entangled Phrases praktiseres det “at lytte til bevægelse”. Performerne bruger deres stemmer til at lave bevægelseslyde, og lader lyden påvirke bevægelsen. Forbindelsen mellem lyd og bevægelse såvel som lyden imellem de tre performere skaber et rigt komplekst lydtæppe.

De tre performere væver sig dedikeret og hengivent sammen både visuelt og auditivt. De responderer på et samfund, der bygger på frygt og udvikler en teknik af sensitivitet og fællesskab. Her næres evnen til at have flere tanker på en gang, mens performerne reagerer på kompleksitet med deres fulde kapacitet. Polyrytme og polyfoni er velkommen og udfordrer erfaring og forståelse.

Om Alma Söderberg
Den svenske koreograf og performer, der arbejder med musik og dans. Hun bruger sin stemme og krop i rum, som om det var et instrument. Hendes igangværende forskning omhandler, hvordan vi lytter som vi ser; forholdet mellem øret og øjet. Hun har funderet sin praksis i en række soloforestillinger, hvormed hun har udviklet en idiorytmisk måde at skabe på.

I de to igangværende musikprojekter wowawiwa og John the Houseband har hun samarbejdet med de andre kunstnere Anja Muller, Dennis Deter, Hendrik Willekens, Roger Sala Reyner og Melkorka Sigridur Magnusdottir. Hun er i øjeblikket i gang med en serie af gruppeforestillinger, hvoraf den første i trioen “Entangled Phrases”. Denne forestilling er den første, hvor hun inviterer andre kunstnere (Anja Muller og Angela Peris Alcantud) til at deltage i en praksis, som hun har udviklet, da hun skabte soloforestillinger. I alle sine værker samarbejder hun tæt sammen med lydkunstneren Hendrik Willekens.
https://almasoderberg.se

Credit
Instruktion /
Alma Söderberg
Koreografi og performance / Anja Müller, Angela Peris Alcantud, Alma Söderberg
Lyd / Dechat “Hendrik” Lewillekens
Scenografi og lys / Pol Matthé
Scenografi  og tekstiler / Veerle Hommelen, Annemie Boonen
Dramaturgi / Igor Dobricic
Kunstnerisk rådgivning / Anja Röttgerkamp, Hagar Tenenbaum
Teknisk instruktion / Nele Verreyken
Assistance og kostumer / Zoë Demoustier
Tak til / Alex ReynoldsProduktion / Manyone (Eva Wilsens, Cillian O’Neill)

Co-produced by / PACT Zollverein (Germany), Norrlandsoperan (Sweden), Tanzfabriek (Germany), Inkonst (Sweden), Kunstencentrum BUDA (Belgium) i rammen af apap-Performing Europe 2020 – co-founded af Creative Europe Programme of the European Union.

Supported by / Vlaamse Gemeenschap, Swedish Arts Council (Kuturrådet)

Varighed: 63 min.

Hvornår / kl. 17 og kl. 20

Hvor / Pakhus 11, Dampfærgevej 2, København