Aktiviteter

Björn Säfsten

En bevidst praksis / choreography in action

Performance Lecture / Björn Säfsten

Under denne performance lecture præsenterer og dissekerer koreograf Björn Säfsten sin egen koreografiske praksis gennem både tekst og bevægelse.

Om Björn Säfsten
I koreograf Björn Säfstens arbejde og værker klippes, dissekeres og udsættes krop og bevidsthed såvel som deres fælles handlinger. I midten er oprettelsen af ​​”et andet legeme”, et andet begreb om menneskelig fysikalitet, der rejser billeder, der problematiserer vores opfattelse af den menneskelige natur. Den fysiske bevægelse frigiver billeder, der stammer fra en bestemt fysisk handling på en tilfældig måde. På denne måde kan værkerne tage uventede visuelle vendinger og gøre skarpe kast. Det omformes ofte, når det præsenteres og manifesterer sig igen hver gang i hvert møde med et publikum.
Implementeret med støtte fra Kulturkont Nord, Kulturrådet, Stockholm City, Stockholm-regionen

Konceptet CHOREOGRAPHY IN ACTION
Dansehallerne præsenterer møder mellem tilknyttede kunstnere, eksperter og andre gæster fra Dansehallernes programmer og forestillinger. Ny gæst hver mandag. På disse mandagsmøder deles tanker om kunstnerisk arbejde via samtaler, installationer, forestillinger eller film.
Programmet foregår på engelsk og er åbent for alle.
Der er fri entré.

Kunsthal Charlottenborg
Programmet foregår i Charlottenborg Art Cinema, Kunsthal Charlottenborg, som er en af Dansehallernes samarbejdspartnere, og er vært for Dansehallernes faste mandagsprogram. kunsthalcharlottenborg.dk/

 

Hvornår / kl. 19-21

Hvor / Kunsthal Charlottenborg, Nyhavn 2, København K

Fri entré